Ian Eames is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Deadly Summer

1997 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1997. Komedie van Ian Eames. Met o.a. Francesca Annis, Bob Peck, Sarah Smart, Pauline Quirke en Nicholas Farrell.

Film over twee Britse echtparen op vakantie in Frankrijk. Het echtpaar Celia en Donald Harcourt zijn de trotse bezitters van een oud Frans landhuis. Tijdens hun vakantie hebben ze hun vrienden Linda en Jim Topping aldaar uitgenodigd. Het samenzijn is niet bepaald gezellig te noemen. De mannen zijn druk met zakelijke besprekingen en en passant beledigt Jim zijn vrouw voor haar weinig elegante verschijning en onhandigheid. De niet geplande wraak van de vrouwen is echter zoet. Zo vermoordt Celia per ongeluk haar man en is de politie ervan overtuigd dat Jim de schuldige is. Alleen de vrouwen kunnen Jim nog uit zijn benarde positie redden, maar het is maar de vraag of zij dat zullen doen

The Yob

1988 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1988. Komedie van Ian Eames. Met o.a. Keith Allen, Betsy Brantley, Adrian Edmondson, Gary Olsen en Lia Williams.

Een parodie van het Comic Strip-team op THE FLY. De persoonlijkheden van een pretentieuze video-regisseur en een voetbalsupporter worden toevallig verwisseld. Behalve lachen om de harde grappen, kan er ook gehuiverd worden dankzij de special effects van Christopher Tucker.

Knights and Emeralds

1986 | Drama

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1986. Drama van Ian Eames en Ian Emes. Met o.a. Warren Mitchell, Beverly Hills, Christopher Wild, Rachel Davies en Bill Leadbitter.

Twee fanfares, de ene overwegend blank en de andere zwart, zijn rivalen in een kampioenschap voor dansorkesten. Een blanke drummer loopt om muzikale en romantische redenen over naar de tegenpartij. De regisseur van dit aanvaardbare verhaal stond vroeger bekend door zijn animatie. In deze film observeert hij treffend alledaags racisme.