Tamara Staudt

Regisseur, Scenarist

Tamara Staudt is regisseur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Swetlana

1999 | Drama

Duitsland 1999. Drama van Tamara Staudt en Tamara Standt. Met o.a. Maria Podlich, Abdelwahab Achouri, Olga Schischkin, Walerá Pawlowitsch Kanischtscheff en Konstantin Brenning.

Het scenario van Ulrike Maria Hund gaat over de zestien- jarige Swetlana (Podlich), die met haar ouders na het vallen van de Muur van Berlijn de uiteenspattende Sovjetunie kon verlaten en zich mocht vestigen in de bondsrepubliek, omdat het gezin tot de z.g. volksdeutschen behoort. Swetlana`s ouders doen alles om te slagen in hun nieuwe vaderland, maar zijzelf kan niet aarden. Ze voelt zich aangetrokken tot haar buurjongen Said (Achouri), die van Marokkaanse afkomst is. Het jonge stel is buitenstaander en krijgt het nodige te verduren op hun weg naar de volwassenheid. Het camerawerk is van Judith Kaufmann. Het onderwerp van debuterend regisseuse Staudt is al eerder gedaan, maar de onbekende rolverdeling deed zeer zijn best om deze film het aanzien waard te maken.

...bis Montagmorgen

1991 | Komedie

Duitsland 1991. Komedie van Tamara Staudt. Met o.a. Linda Stadler, Gabi Schmalz, Bernhard Hurm, Heino Ferch en Martin Abram.

Tv-filmpje opgenomen in de prestigieuze reeks [KL]Das kleine Fernsehspiel[KLE] over twee vriendinnen (Stadler en Schmalz) die samen optrekken en tijdens het weekend op mannenjacht gaan. Ferch, een acteur van talent, speelt de vriend van een der meiden uit het stel. Het scenario is van regisseuse Staudt en het heeft niet veel om het lijf. Het camerawerk is van Matl Findel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tamara Staudt op televisie komt.

Reageer