Christopher Parren

Acteur, Producer

Christopher Parren is acteur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Moos

2016 | Romantische komedie

Nederland 2016. Romantische komedie van Job Gosschalk. Met o.a. Jip Smit, Daniel Cornelissen, Michiel Romeyn, Hanne Arendzen en Frederik Brom.

Sinds de dood van haar moeder, zeven jaar geleden, zorgt Moos voor haar vader, helpt ze mee in zijn stoffenwinkel en doet ze het huishouden. Dan ontmoet ze haar oude jeugdvriend Sam, net terug uit Israël. En ze meldt zich impulsief aan voor een auditie op de Kleinkunstacademie. Een tumultueuze periode volgt. Aardige romcom, gesitueerd in de Joodse gemeenschap van Amsterdam. Er worden iets te veel extreme close-ups gebruikt, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de prima cast: Smit is een innemende hoofdrolspeelster, Romeyn is mooi subtiel als haar vader.

Alle tijd

2011 | Drama

Nederland/België 2011. Drama van Job Gosschalk. Met o.a. Paul de Leeuw, Teun Luijkx, Karina Smulders, Alwin Puelinckx en Lineke Rijxman.

Veertiger Maarten (De Leeuw) en zijn jongere zus Molly (Smulders) hebben door het verlies van hun ouders een hechte band. Nu Molly het huis uit gaat dreigt haar broer met het lege nest-syndroom achter te blijven. Hun strijd en romantische verwikkelingen krijgen een wending wanneer Molly ernstig ziek blijkt. Castingdirector Gosschalk, eerder het brein achter Alles is liefde, wilde van zijn speelfilmdebuut een luchtige, sprankelende tragikomedie maken, maar komt er qua toon niet helemaal uit. Met de acteurs zit het wel goed: vooral Smulders is prima.

Daglicht

2008 | Korte film

Nederland 2008. Korte film van Michiel Rummens. Met o.a. Medi Broekman, Christopher Parren en Lidewij Mahler.

Linde en Thomas beleven een brakke ochtend nadat ze dronken met elkaar in bed zijn beland. De intimiteit van de vorige avond komt in het daglicht te staan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christopher Parren op televisie komt.

Reageer