Stewart Hendler

Regisseur

Stewart Hendler is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Halo 4: Forward Unto Dawn

2012 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 2012. Sciencefiction van Stewart Hendler. Met o.a. Tom Green, Anna Popplewell, Enisha Brewster, Jenna Berman en Tony Giroux.

Op de militaire academie van de UNSC wordt een groep kadetten klaargestoomd voor hun strijd tegen rebellen. Wanneer de academie plotseling wordt aangevallen, krijgen de kadetten hulp uit onverwachte hoek.

Sorority Row

2009 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 2009. Horror van Stewart Hendler. Met o.a. Margo Harshman, Briana Evigan, Leah Pipes, Julian Morris en Debra Gordon.

Tijdens een liederlijk feest van studentenvereniging Theta Pi doen zes mooie, babbelzieke meiden een hitsige, overspelige jongeman geloven dat zijn verovering er tijdens een vrijpartij in is gebleven. Natuurlijk loopt de grap uit de hand en komt boontje om zijn loontje, in een goedkope remake van Mark Rosmans slasher-film The House on Sorority Row uit 1983, die de afgelopen jaren al op oneindig veel manieren is gekopieerd. Een schokschouderende camera en een op hol geslagen soundtrack, nauwelijks van elkaar te onderscheiden personages en plotlijntjes die nergens naartoe leiden, dat is het zo'n beetje. Veel geschreeuw en weinig wol.

Whisper

2007 | Thriller

Verenigde Staten/Canada 2007. Thriller van Stewart Hendler. Met o.a. Josh Holloway, Blake Woodruff, Joel Edgerton en Sarah Wayne Callies.

Ex-gedetineerde Max Harper kidnapt samen met twee anderen de achtjarige David. Deze blijkt er echter een eigen agenda op na te houden, alsmede een mysterieuze gave te bezitten om de gedachten van anderen te beïnvloeden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stewart Hendler op televisie komt.

Reageer