Martha Higareda

Acteur

Martha Higareda is acteur.
Er zijn 2 films en 1 serie gevonden.

Altered Carbon

2018 | Sciencefiction, Drama, Thriller

2018. Sciencefiction van Laeta Kalogridis. Met o.a. Antonio Marziale, Joel Kinnaman, Chris Conner, Hiro Kanagawa en Kristin Lehman.

Achtdelige serie gebaseerd op de klassieke cyberpunkroman van Richard K. Morgan.

Smokin' Aces 2: Assassins' Ball

2010 | Actiefilm

Verenigde Staten/Canada 2010. Actiefilm van P.J. Pesce. Met o.a. Tom Berenger, Vinnie Jones, Tommy Flanagan en Martha Higareda.

Er staat een enorme prijs op het hoofd van FBI-man Walter Weed (Berenger), en hij heeft geen idee waarom. Hij wordt door zijn collega's naar een geheime, beveiligde locatie gebracht terwijl de beste huurmoordenaars ter wereld - waaronder een meester-vermommer en een groep moordzuchtige rednecks - onderweg zijn om de klus te klaren. In de oorspronkelijke Smokin' Aces ging het ook over huurmoordenaars die elkaar proberen af te troeven, die film was op een hardhandige manier nog wel leuk. Deze herhalingsoefening is nog wat botter en gewelddadiger. Matig.

Niñas Mal

2007 | Komedie

Mexico 2007. Komedie van Fernando Sariñana. Met o.a. Martha Higareda, Blanca Guerra, Camilla Sodi en Daniel Berlanga.

Met haar tatoeages, piercings en rebellerende gedrag is Adela (Higareda) een grote plaag voor haar vader, die met elk publiek schandaal zijn kans op het gouverneurschap ziet slinken. En dus stuurt hij haar naar een speciale meisjesschool in Mexico City om haar voor eens en altijd om te laten toveren tot een beschaafde huisvrouw, maar al snel drijft ze ook de strenge schoolmeesteres tot waanzin. Clichématig bakvissencinema met autowassende adonissen en giebelende meisjes, al zorgde de hoeveelheid bloot in Amerika ervoor dat de film in de R-rated categorie terecht kwam.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Martha Higareda op televisie komt.

Reageer