Yolanda Farr

Acteur

Yolanda Farr is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Violines y trompetas

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Jesús Puente, José Luis Lopéz Vázquez, Yolanda Farr en Aurora Redondo.

Twee muzikanten van middelbare leeftijd wonen samen met de minnares van de ene, tevens ex-vrouw van de andere. Deze volstrekt onuitstaanbare film is gebaseerd op een toneelstuk dat enorm succes in Spanje had.

Los Claros motivos del deseo

1977 | Drama, Erotiek

Spanje 1977. Drama van Miguel Picazo. Met o.a. Cristina Ramón, María Luisa Ponte, Emilio Siegrist, Yolanda Farr en Juan Carlos Naya.

Alle mogelijke soorten liefde die voorkomen tussen verschillende jongelui in een dorp in de Guadalajara vormen een groteske en onsamenhangende film van een regisseur die veel interessantere werken op zijn naam heeft staan.

El Perro

1977 | Thriller, Actiefilm

Spanje 1977. Thriller van Antonio Isasi-Isasmendi. Met o.a. Jason Miller, Marisa Paredes, Aldo Sambrell, Juan Antonio Bardem en Francesco Casares.

Een politiek gevangene, Miller, in een Zuidamerikaanse dictatuur, ontsnapt tijdens het transport en moet een bewaker doden, waardoor hij diens hond achter zich aan krijgt. Hij zoekt toevlucht bij zijn ex-geliefde die het politiek ideaal ontrouw is geworden, zodat medestanders hem ook wantrouwen en hij aan zijn achtervolgers moet zien te ontkomen. De film concentreert zich grotendeels op de eenzame vlucht van de held en het picturaal effectbejag - veel slow motions en gebruik van de zoomlens - moet de eentonigheid voorkomen. De hond speelt beter dan Miller en het aandeel van Massari is enkele bedscènes, hoewel beslissend in het verhaal. Er zijn ook versies in omloop van 116m en 98m. Naar het boek van Alberto Vanques Figueroa.

La Tercera puerta

1976 | Documentaire

Spanje 1976. Documentaire van Alvaro Forqué. Met o.a. Yolanda Farr, José María Monter en Andrés Mejuto.

Een semi-dramatische documentaire over het wereldje van de Madrileense travestieten. Een tweeslachtige film, die bovendien op veel plaatsen mank gaat.

Gulliver

1976 | Drama

Spanje 1976. Drama van Alfonso Ungría en Alfonso Ungr¡a. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Yolanda Farr, Africa Pratt, Enrique Vivó en Fernando Fernán Gómez.

Een dwergvolk komt in opstand tegen zijn leider, die een normale lichaamslengte heeft. Een sociaal-politieke draak die vaag herinnert aan Gullivers Travels - behoorlijk slecht geregisseerd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yolanda Farr op televisie komt.

Reageer