Dorothea Rau

Acteur

Dorothea Rau is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Oktoberfest - da kann man fest...

1974 | Erotiek

Duitsland 1974. Erotiek van Christian Kessler. Met o.a. Josef Moosholzer, Dorothea Rau, Ulrike Butz, Monica Marc en Sepp Gneißl.

Tijdens de oktober-bierfeesten in München trekken een Beierse caféhouder en een aannemer met een Italiaanse ijsboer uit een provincieplaatsje op meidenjacht. Hun vrouwen maken ze wijs dat ze naar een kegeltoernooi in het nabijgelegen Rosenheim zijn gegaan. Scenario is van zuurkool-seks-specialist Hans Billian. Zie ook: 'Tiroler'-seksfilms.

Matratzen-Tango

1973 | Komedie, Erotiek

Duitsland 1973. Komedie van Eberhard Schröder. Met o.a. Rinaldo Talamonti, Franz Muxeneder, Eva Mattern, Walter Feuchtenberg en Dorothea Rau.

Wielrenners bij de zesdaagse besteden zoveel energie aan weelderige pitspoezen, dat hun sportieve prestaties eronder lijden. Dit geeft grote kopzorg voor de managers, die hun sportmanifestatie in een seksdaagse zien ontaarden. Dolle sekspret rond de wielerbaan, maar alleen leuk voor verslingerde liefhebbers.

Der Bumsladen

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van H.D. Bornhauser. Met o.a. Dorothea Rau, Imka Eberle, Margitta Boulevard en Hannes Butzalski.

Zogeheten sekskomedie rond drie gabbers die het plan hebben opgevat een massage-keet te openen waarvoor zij een aantal meisjes aanwerven. Tot één van de cliënten gekoppeld wordt aan zijn eigen dochter. De onthutste man vlucht naar de dierentuin, waar hij directeur is, en keert met een leeuw terug om de meisjes te bevrijden. Veel bloot, maar leuk en erotisch is nog wat anders.

Semmel, Wurst und Birkenwasser

1972 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1972. Erotiek van Barry Bornhauser. Met o.a. Birgit Bergen, Michael Jacot, Dorothea Rau, Walter Kraus en Anni Graf.

Als in Bumsenhausen een seksbioscoopje geopend wordt, brengt de film van Oswald Bulle de burgemeester-bakker, de plaatselijke slager en de lokale kapper in volvoering en willen ze het getoonde in praktijk brengen; ze zitten voortaan niet alleen achter hun vrouwelijke cliëntèle aan, maar zetten in de rosse buurt van een naburige stad de boel nog even flink op stelten. Platte seksklucht die misschien de pubers van toen kon laten lachen, maar hedentendage niet meer te harden is. Ook bekend als DIE LIEBESTOLLEN HANDWERKER en SEMMEL, WURST UND BIRKENWASSER - DIE LIEBESTOLLEN HANDWERKER.

Liebe in drei Dimensionen

1972 | Erotiek

Duitsland 1972. Erotiek van Walter Boos. Met o.a. Ingrid Steeger, Achim Neumann, Evelyn Raess, Rosl Mayr en Doris Henke.

Een kuise jongedame te München maakt kennis met het excentrieke bestaan en de perverse hobby's van de jetset, maar verliest haar hoofd en haar maagdelijkheid niet. Deze vreselijke rommel van de afschuwelijke Walter Boos mag men geestelijke verontreiniging noemen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dorothea Rau op televisie komt.

Reageer