Al Bradley is regisseur.
Er zijn 8 films gevonden.

Miami cops

1989 | Thriller, Actiefilm

Italië/Verenigde Staten 1989. Thriller van Al Bradley. Met o.a. Richard Roundtree, Michael J. Aronin, Harrison Muller, Janine Keller en Dawn Baker.

In het Engels opgenomen en op video in de roulatie gebracht, met dezelfde bezetting als Lucchetti's GETTING EVEN. Het verhaal gaat over twee gevreesde politiemannen, Robert en Zippo, die al heel wat moeilijke zaken hebben opgelost. Het stel wordt naar Griekenland gestuurd om te zoeken naar Grover, ooit een collega van Robert's vader, en misschien wel zijn moordenaar. Er wordt hen heel wat in de weg gelegd voordat ze hem vinden in een bloederige climax. Veel geweld, de kogels vliegen om je oren. Al Bradley is de pseudoniem voor Alfonso Brescia. Onder de naam Wolfgang Mueller regissert hij historische films, als Al Bradley maakt hij thrillers.

Cross Mission - Fucco incrociato

1988 | Actiefilm

Italië 1988. Actiefilm van Al Bradley. Met o.a. Richard Randall, Werner Pochat, Deborah Keith, Alex Bitale en John L. Rock.

Een fotografe en een huursoldaat zitten allebei, maar om verschillende redenen, in een Centraalamerikaanse republiek vast. Het land wordt geregeerd door een dictator die voodoo en zwarte magie inzet om aan de macht te blijven, waardoor hij drugs en slaven kan blijven smokkelen. De twee vreemdelingen worden door rebellen gevangen genomen, die het bewind omver willen werpen. Ze sluiten zich bij de revolutionairen aan, die erin slagen de macht over te nemen. Daarna komen ze vrij. Montage, spel, script en regie zijn erbarmelijk. Het Angelsaksische pseudoniem van de regisseur en de derderangs rolbezetting helpen deze ondermaatse film ook niet verder. Al Bradley is een pseudoniem van Alfonso Brescia.

Iron warrior

1986 | Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van Al Bradley. Met o.a. Iris Peynado, Frank Daddi, Elisabeth Kaza, Savina Gersak en Miles O'Keeffe.

De strijder Halgor wordt achtervolgd door visioenen over zijn tweelingbroer. Deze is op jonge leeftijd naar een andere dimensie gestuurd door de demonische heks Phaedra. Nu heeft ze het voorzien op Halgor en stuurt de enorme moordmachine Trogar op hem af. Halgor weet hem af te schudden en redt en passant ook nog de eigenwijze prinses Janna. Hij realiseert zich dat de macht van Phaedra alleen bestreden kan worden door iemand met dezelfde krachten en gaat op zoek naar de legendarische tovenares Deeva. Van haar hoort hij de schokkende waarheid omtrent Trogar, die in feite zijn tweelingbroer blijkt te zijn en door Phaedra getransformeerd is tot een monster

I Nuovi padrini

1980 | Misdaad

Italië 1980. Misdaad van Al Bradley. Met o.a. Antonio Sabato, Gianni Garko, Edmund Purdom, Mario Merola en Lorraine De Selle.

De drugsstroom uit het Midden-Oosten raakt geblokkeerd door de Iraanse revolutie. Een spoedvergadering van mafiabonzen in de VS wordt belegd om een manier te vinden om een grote lading heroïne te pakken te krijgen, maar de FBI en Interpol bundelen hun krachten om de lading op te sporen. Een jonge douanier gaat naar Napels omdat men vermoedt dat de heroïne daar wordt binnengesmokkeld. Hij wordt geholpen door Don Francesco, voorvechter van de armen in Napels en heroïnehater. Gruwelijk slecht spel, maar veel goede actiescènes.

Sangue di sbirro

1976 | Misdaad

Italië 1976. Misdaad van Al Bradley. Met o.a. Jack Palance, George Eastman, Jenny Tamburi, Robert Giraudo en Ugo Bologna.

Nadat zijn vader door mafiafiguur Palance is vermoord komt Eastman naar New York om wraak te nemen, wat uiteraard aanleiding geeft tot wilde achtervolgingen en de gebruikelijke knok- en schietpartijen. De film is met vrij grote middelen gemaakt en is behoorlijk onderhoudend. Al Bradley heet bij de kruidenier gewoon Alfonso Brescia.

Superuomini, superdonne, superbotte

1974 | Actiefilm, Avonturenfilm

Italië 1974. Actiefilm van Al Bradley. Met o.a. Aldo Canti, Mark Hannibal, Yueh Hua, Malisa Longo en Giacomo Rizzo.

Onderhoudende, maar slecht gemaakte, geregisseerde en gespeelde film. Een zeer mager plot over een acrobatische, gemaskerde held, een supersterke zwarte held en een Chinese kungfu expert die zich samen met een lieftallige, maar krijgshaftige vrouw verzetten tegen een boosaardige heerser en zijn aanhangers.

Amazzoni donne d'amore e di guerra

1974 | Avonturenfilm

Italië/Spanje 1974. Avonturenfilm van Al Bradley. Met o.a. Lincoln Tate, Lucretia Love, Paola Tedesco, Solvy Scubing en Robert Widmark.

Stuntelige Z-film met wraaklustige amazones die in exotische jungles mansvolk achterna zitten. Waarom wordt nooit helemaal duidelijk in deze in iemands achtertuin gefilmde, vermoeiende exploitatie vol routineus geweld en schuchtere seks. Achter het pseudoniem Al Bradley verschuilt zich een beschaamde Alfonso Brescia.

Le Calde notti di Don Giovanni

1971 | Erotiek

Italië/Spanje 1971. Erotiek van Al Bradley. Met o.a. Robert Hoffmann, Barbara Bouchet, Ira von Fürstenberg, Annabella Incontrera en Lucretia Love.

Een lusteloze, vervelende softcore waarin ene Don Juan geholpen door zijn trouwe knecht Paco het Spaanse landschap onveilig maakt op zoek naar gewillige vrouwen. Het hoofdpersonage heet Don Juan, die een stuntelige parodie op Don Quichotte is en die in de titel om onduidelijke redenen Don Giovanni heet. Overigens is de Franse titel zo mogelijk nog mysterieuzer: LA VIE SEXUELLE D'UN PERVERTIE. En Al Bradley luistert in het gewone leven naar de naam Alfonso Brescia.