Grant Harvey

1966 Regisseur, Producer

Grant Harvey (1966) is regisseur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Held Hostage

2009 | Drama

Verenigde Staten 2009. Drama van Grant Harvey. Met o.a. Julie Benz, Brendan Penny, Natasha Calis en Bruce McGill.

Drie gemaskerde en gewapende mannen dringen het huis binnen van alleenstaande moeder en bankmanager Michelle Estey. Om haar eigen leven en dat van haar dochtertje te redden, moet Michelle de bank beroven waar ze werkt. Na 14 zenuwslopende uren weet Michelle haar opdracht te vervullen en worden zij en haar dochtertje vrijgelaten. Maar dat is slechts het begin van de nachtmerrie.

Love Sick: Secrets of a Sex Addict

2008 | Drama

Verenigde Staten 2008. Drama van Grant Harvey. Met o.a. Sally Pressman, Peter Flemming en David James Elliott.

Sue Silverman (Pressman) heeft last van een te gezond libido. Haar hardwerkende man is vaak moe, dus neemt ze haar toevlucht tot avontuurtjes van het minder verheffende soort, ze verleidt mannen en neemt ze mee naar een goedkoop motel. Uiteindelijk vind ze dit toch onbevredigend, dus besluit ze wat te doen aan haar seksverslaving. Ze gaat in therapie. De hoeveelheid blote scènes valt mee in deze voor vrouwenzender Lifetime gemaakte tv-film, het acteerwerk is in orde. Gebaseerd op de autobiografische roman van Sue William Silverman.

Ginger Snaps Back: The Beginning

2004 | Horror, Thriller

Canada 2004. Horror van Grant Harvey. Met o.a. Katharine Isabelle, Emily Perkins, Nathaniel Arcand en Hugh Dillon.

De zussen Ginger (Isabelle) en Brigitte (Perkins) trekken te paard door winters, vroeg negentiende-eeuws Canada. Ze krijgen een bijzonder koele ontvangst als ze aankloppen bij een fort waar het niet pluis is, het wordt belegerd door wezens uit het bos. Een oude Indiaanse zieneres had ze trouwens al gewaarschuwd dat ze groot gevaar liepen. Derde deel uit een serie waarvan het eerste deel een verfrissende blik op het weerwolfgenre bood. Deze derde aflevering mist die originele invalshoek. Sfeervol en redelijk spannend, maar nogal warrig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Grant Harvey op televisie komt.

Reageer