James Harris

Regisseur, Acteur

James Harris is regisseur en acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Sunset Park

1996 | Sportfilm, Komedie

Verenigde Staten 1996. Sportfilm van Steve Gomer. Met o.a. Rhea Perlman, Fredro Starr, Carol Kane, Camille Saviola en De'Aundre Bonds.

Phyllis is de nieuwe coach van het Sunset Park High basketbalteam. De jongens spelen best aardig maar dromen ervan echt goed te worden. Wat ze dus absoluut niet kunnen gebruiken is een vrouwelijke coach! Dus maken ze het Phyllis, die bovendien totaal geen verstand heeft van basketbal, erg lastig. Butter is wantrouwig, Spaceman houdt zichzelf onder controle met drugs. Drano moet Phyllis niet omdat de anderen haar ook niet moeten. Kurt staat absoluut niet gemotiveerd in het leven, laat staan in het spel. Toch is Phyllis vastbesloten om van dit team het beste van de stad New York te maken

Ballad of Death Valley

1977 | Komedie, Western, Actiefilm

Verenigde Staten 1977. Komedie van James Harris. Met o.a. Aldo Berti en Wade Preston.

Onooglijke (komisch bedoelde?) western over de buiten de wet geplaatste Lee Calloway die de notoire Douglasbende uit de gevangenis haalt in ruil voor de helft van de geldbuit van de bandieten. De gebroeders Douglas keren zich echter tegen de outlaw en ze openen de jacht op hem. Bar slecht.

La Main Noire

1968 | Thriller

Frankrijk/Italië 1968. Thriller van Max Pécas. Met o.a. James Harris, Chantal Bonneau, Janine Reynaud, Alfred Baillou en Anny Nelsen.

Een Amerikaanse geheim agent dringt binnen in de bende van 'De Zwarte Hand', een misdaadsyndicaat naar beste Nazi-tradities geleid door een Albanese graaf. De agent heeft hier 't hoofd te bieden aan karateka's, een groep nymfomane vrouwen, Nazi-beulen en bodybuilders. Deze vreselijke nonsens draagt ook nog boodschappen uit over de wereldvrede en wijst op de gevaren van het nazisme. Men moet 't werkelijk zien om het niet te geloven.

Amenaza Black Box

1967 | Actiefilm

Italië/Spanje 1967. Actiefilm van James Harris. Met o.a. Craig Hill, Teresa Gimpera, Luis Marín en Jorge Rigaud.

Geheimagent John Grant moet de Zwarte Doos heroveren, een verdwenen elektronische machine. Dit is een middelmatige pseudo-Bond film die typisch bij de zestiger jaren hoort.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Harris op televisie komt.

Reageer