Shauna Garr

Regisseur, Producer

Shauna Garr is regisseur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

How High

2001 | Komedie, Fantasy, Horror, Drama

Verenigde Staten 2001. Komedie van Jesse Dylan. Met o.a. Method Man, Redman, Obba Babatundé, Mike Epps en Anna Maria Horsford.

Nietsnut Silas (Method Man) uit Staten Island kweekt voor zijn hobby marihuanaplanten. Zijn beste klant en vriend is Ivory (Davis), die als hij flink high is, een fataal ongeluk krijgt. Na zijn crematie strooit Silas zijn as als kunstmest over het plantenbed uit. Komt op het toneel Jamal King (Redman) uit Jersey, die door zijn moeder (Horsford) flink achterna wordt gezeten om niet te lanterfanten, maar zijn schooldiploma te halen en naar de universiteit te gaan. Jamal wil van dat gezeur eens flink uit de bol gaan met de stuff van Silas. Als het tweetal flink aan het blowen slaat, verschijnt in de rook als een soort geest uit de fles Ivory, die hen gaat bijstaan om goede cijfers voor het einddiploma te behalen. Zo belandt dit duo op het poepchique Harvard, waar ze de dolste avonturen beleven en de keurige, stijve zwarte decaan Cain (Babatund[KA1]e) spacecake te eten geven en ontdekken dat blanke professor Jackson (Gray), die gespecialiseerd is in de geschiedenis van de zwarte mens, een masochist is. Silas krijgt een romance met de oogverblindende anthropolgiestudente Lauren (Voorhies), terwijl Jamal fuifnummer Jamie (Atkins), de dochter van de Amerikaanse vice-president, aan de haak slaat. Dustin Lee Abraham, die het weinig originele scenario met stereotiepe personages schreef, steekt met snelle dialogen heerlijk de draak met upperclass Amerika. Debuterend regisseur Dylan, die uit het wereldje van de muziekvideo's komt - vandaar de rappers Method Man en Redman in de hoofdrol, houdt er de vaart in en zorgt voor genoeg kluchtige situaties. Hoewel Redman en Method Man niet echt acteren, doen ze het leuk genoeg, en wordt het echte werk heel goed opgevangen door Elizondo als coach, Willard als Huntley en Babatundé. Het productiebudget bedroeg twaalf miljoen dollar en de film leverde in Amerika bijna 31 miljoen op, maar daarbuiten flopte de rolprent volledig. Een film voor kijkers die genoten van DUDE, WHERE'S MY CAR of DEUCE BIGALOW, MALE GIGOLO en een goed gevoel voor Americana hebben. Het camerawerk is van Francis Kenny. Deluxe color, Dolby Digital/SDDS/DTS.

The Ride

1994 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 1994. Drama van Shauna Garr. Met o.a. Jose Baltadanao, Romana Catalanello, Derris Crooks, Paula Patton en Alex Garcia.

Dit is de eerste aflevering van een achtdelige serie die een ambitieuze en vrijmoedige kijk wil geven op het leven van Amerikaanse tieners. De serie begint in Denver, waar de `reizigers` (cast en crew) op stap gaan met hun 'gidsen', plaatselijke jongeren die de cast meenemen naar hun huis om hun dagelijkse leven te filmen. Een en ander resulteert in soms schokkende maar ook veel tamelijk onbenullige beelden. 'Gids' Michael Poorbear, een ex-bendelid die droomt van hoger onderwijs, vertelt over zijn ambities en verwachtingen. Matt Sheroutes probeert de kijkers tussen de trekjes aan zijn hashpijp door wijs te maken dat ze in hem een toekomstige filmbons moeten zien.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Shauna Garr op televisie komt.

Reageer