Trino Trives

Acteur

Trino Trives is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Viaje a Bangkok, ataúd incluido

1985 | Avonturenfilm

Spanje 1985. Avonturenfilm van Jesús Franco. Met o.a. Howard Vernon, José Llamas, Helen Garrett, Ana Espejo en Trino Trives.

Een jonge geheim agent en een oude gepensioneerde kolonel vechten samen tegen een gemene oosterling, die aan het hoofd van een bende van blinde misdadigers staat. Een behoorlijke maar toch erg onnauwkeurig gemaakte film, met als hoofdpersoon de - door Edgar Wallace geschapen - agent Sanders, die reeds in verschillende Engelse films was opgetreden.

Barrio chino

1985 | Thriller, Erotiek

Spanje 1985. Thriller van Jesús Franco. Met o.a. Antonio Mayans, Josette Graf, Trino Trives, Lina Romay en José Llamas.

De detective Al Pareira raakt betrokken bij een misdaad. Dit is één van de films die Jesús Franco heeft opgehangen aan zijn creatie Al Pareira. Deze keer hebben de erotische aspekten veel nadruk gekregen.

Bahía blanca

1984 | Drama, Avonturenfilm

Spanje 1984. Drama van Jesús Franco. Met o.a. Eva León, Lina Romay, Antonio Mayans, José Llamas en Trino Trives.

In Bahía Blanca wordt een misdaad gepleegd. Twee zusters die een matrozenkroeg exploiteren blijken erbij betrokken te zijn. Dit avonturendrama met erotische trekjes voegt niets toe aan de reeks buitennissige films van Jesús Franco.

Los Blues de la calle pop

1983 | Erotiek

Spanje 1983. Erotiek van Jesús Franco. Met o.a. Antonio Mayans, Lina Romay, Trino Trives, José Llamas en Analía Ivars.

De detective Marlboro moet Macho Jim weerstaan in een door de magnaat Winston verdorven stad. Het is een satire op de traditionele thrillers van Jes[KA1]us Franco (die ook de rol van pianist speelt). Zonder succes heeft hij getracht zijn gedenkwaardige filmformule, zoals die te zien was in BÉSAME, MONTSRUO of EL CASO DE LAS DOS BELLEZAS, opnieuw vorm te geven.

En busca del dragón dorado

1983 | Familiefilm, Avonturenfilm

Spanje 1983. Familiefilm van Jesús Franco. Met o.a. Flavia Hervás, Vanessa, Lin Yung, Trino Trives en Josette Graf.

Een Spaans meisje en een meisje uit het Verre Oosten gaan samen met een samurai enthousiast op zoek naar een schat. Een even belachelijke als vervelende film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Trino Trives op televisie komt.

Reageer