Ben Lang

Acteur

Ben Lang is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Auf Wiedersehen Amerika

1993 | Komedie

Polen/Duitsland 1993. Komedie van Jan Schütte. Met o.a. Otto Tausig, Jakov Bodo, Zofia Merle, Christa Berndl en George Tabori.

Bitterzoete, met veel liefde gedraaide en goed gespeelde film over twee joodse mannen waarvan er een met een niet-joodse vrouw is getrouwd. Na dertig jaar in New York gewoond te hebben, willen ze terug naar Polen. Ofschoon er van alles mis gaat - ze stranden in Berlijn en vieren de Kerst bij het Leger des Heils - loopt het uiteindelijk toch nog goed af: het stel vindt een huis in Polen en blijft daar wonen. De man die alleen is, vindt een vrouw die met hem teruggaat naar New York. Het wordt duidelijk dat het hedendaagse Polen achterblijft bij de herinneringen aan vroeger. Vol ironie en humor. Scenario van Thomas Strittmatter en regisseur Schütte. Camerawerk van Thomas Mauch.

The Plot Against Harry

1989 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 1989. Drama van Michael Roemer. Met o.a. Martin Priest, Ben Lang, Maxine Woods, Henry Nemo en Jacques Taylor.

Een amusante, scherpzinnige en uit het leven gegrepen film over een op leeftijd komende gangster uit New York, die net uit de gevangenis is vrijgekomen en ziet dat het niet meer zoals vroeger is, waardoor zijn leven een volledige puinhoop wordt. De treurig kijkend Priest is perfect op zijn plaats in deze bescheiden, op locatie gefilmde productie, die in 1969 werd opgenomen, maar nooit werd uitgebracht totdat hij in 1989 op een filmfestival werd vertoond, waar bijval en een distributeur werden gevonden.

The plot against Harry

1969 | Komedie

Verenigde Staten 1969. Komedie van Michael Roemer. Met o.a. Maxine Woods, Ben Lang en Martin Priest.

Harry Plotnick, vroeger een gevaarlijke crimineel, wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Hij probeert weer een nieuw leven op te bouwen, maar wordt door alles en iedereen tegengewerkt. Na een hartaanval bekend hij al zijn vroegere misdaden en beland weer achter de tralies.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ben Lang op televisie komt.

Reageer