Kanjuro Arashi

Acteur

Kanjuro Arashi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Abashiri Bangaichi Hokkai-hen

1966 | Avonturenfilm

Japan 1966. Avonturenfilm van Teruo Ishii. Met o.a. Ken Takakura, Kunie Tanaka, Shin'ichi Chiba, Kanjuro Arashi en Naoki Sugiura.

Een jongeman die net uit de gevangenis komt, onderneemt een gevaarlijke tocht met een illegaal doel door de besneeuwde bergen. Een sympathieke film met een sterk scenario van Teruo Ishii, die tevens regiseerde. Ken Takakura is bend door zijn rollen in Amerikaanse films w.o. YAKUZA en BLACK RAIN.

Meiji Taitei Goichidaiki

1964 | Historische film, Biografie

Japan 1964. Historische film van Mitsugi Okura. Met o.a. Joli Oka, Kanjuro Arashi, Kan Hayashi en Jun Tazaki.

Het historische portret van Meiji, de eerste keizer na de val van de sjogoen, die in 1867 de macht overnam en twee oorlogen doormaakte, één met China in 1895 en één met de Sovjetunie in 1905. Een leerzame, erg lange film, die historisch belangrijker is dan cinematografisch. Het scenario is van de regisseur; voor de produktie was een buitenspoorig groot budget beschikbaar.

Jusan-nin no shikyaku

1963 | Misdaad, Drama, Avonturenfilm

Japan 1963. Misdaad van Eiichi Kudo. Met o.a. Chiezo Kataoka, Kotaro Satomi, Ryohei Uchida, Tetsuro Tanba en Kanjuro Arashi.

Het is 1844. Het tirannieke gedrag van Nariaki, de oudste broer van de Shogun, verontrust de ministers en ze besluiten een bende huurmoordenaars in te zetten om Nariaki uit de weg te ruimen. Dertien mannen zullen strijd leveren met de ruim vijftig bewakers van Nariaki. Een spectaculair, zij het bij vlagen langdradig epos met indrukwekkende gevechtstaferelen. Ook bekend als THIRTEEN MURDERERS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kanjuro Arashi op televisie komt.

Reageer