María Kosti is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Cristóbal Colón, de oficio descubridor

1982 |

Spanje 1982. Mariano Ozores. Met o.a. Andrés Pajares, Fiorella Faltoyano, María Kosti en Juanito Navarro.

Een afschuwelijke en grove parodie op de figuur van Christoffel Columbus, de omstreden ontdekker van Amerika. De film behaalde z'n groot commercieel succes in Spanje dat er zelfs een paar imitaties op volgden zoals EL CID CABRADOR en JUANA LA LOCA DE VEZ EN CUANDO.

Rocky carambola

1979 | Familiefilm, Avonturenfilm

Spanje/Mexico 1979. Familiefilm van Javier Aguirre. Met o.a. Torrebruno, Ariadna Welter, Jos é Sazatornil en María Kosti.

De wederwaardigheden van een ongelukkige circusclown. Een vreselijke film, die voor kinderen bestemd zou zijn.

Ligeramente viudas

1975 | Komedie

Spanje 1975. Komedie van Javier Aguirre. Met o.a. Esperanza Roy, José Sazatornil, Francisco Valladares en María Kosti.

Twee jonge weduwes raken bevriend met twee vrijgezellen. Een komedie zonder enige charme.

El Calzonazos

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Paco Martínez Soria, Florinda Chico, Mari Carmen Prendes en María Kosti.

Een wat oudere man die geheel door zijn familie wordt overheerst, besluit na enkele tabletjes te hebben ingenomen, de teugels thuis in handen te nemen. De klassieke reactionair-paternalistische komedie met in de hoofdrol Martínez Soria.

La Casa de las chivas

1971 | Drama, Romantiek

Spanje 1971. Drama van Leon Klimowsky. Met o.a. Simón Andreu, Charo Soriano, Ricardo Merino, María Kosti en Rafael Hernández.

De liefde die tijdens de Spaanse Burgeroorlog opbloeit tussen een jonge eenvoudige vrouw en een soldaat die graag priester wil worden. Het is een middelmatige filmversie van een in die tijd in Spanje zeer beroemd geworden theaterstuk.