Pik-Sen Lim is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Arabian Nights

2000 | Fantasy, Familiefilm

Verenigde Staten 2000. Fantasy van Steve Barron. Met o.a. Mili Avital, Dougray Scott, Alan Bates, James Frain en Tchéky Karyo.

Miniseries gaan vaak over exotische historische (non)fictieve figuren. Nu is de beroemde saga 'Duizend en Een Nacht' aan de beurt. De Sultan van Bagdad (Scott) heeft sinds het verraad van zijn ex-echtgenote een diep wantrouwen jegens vrouwen. Als hij toch weer trouwt is het plan zijn nieuwe vrouw na de huwelijksnacht te vermoorden. Sheherezade (Avital) moet het slachtoffer worden, maar ze weet uitstel van executie te bewerkstelligen door de Sultan mooie verhalen te vertellen. Onder meer Alladin (Lee) en Ali Baba (Sewell) passeren de revue. Zoals een respectabele miniserie betaamt biedt Arabian nights weelderige plaatjes (op locatie in oa Petra). De make-up sectie won een Emmy. Opvallend is de smakelijke combinatie van acteurs, met naast bovengenoemden verder oa John Leguizamo (Romeo Juliette), Alexei Sayle (Gorky Park) en Tchéky Karyo (The patriot). (IdH/VPRO Gids)

Pink Medecine Show

1978 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1978. Komedie van Paul Smith. Met o.a. Chris Beetles, Lynda Belingham, Rob Buckman, Mike Grady en Nickolas Grace.

Absurde Britse serie in zes delen van telkens 23m over artsen en verplegend personeel. Acteurs en dansers, verkleed als artsen en verpleegsters, leveren genadeloze kritiek op de eerbiedwaardige orde der geneesheren. Geen enkel heilig huisje van het medisch korps blijft overeind: van demente chirurgen via hyperactieve assistenten tot boze patiënten. Beetles en Buckman, zelf arts, schreven de dialogen en weten dus waar ze over spreken. Zij spelen bovendien de voornaamste rollen, bijgestaan door Grace, een produkt van de Royal Shakespeare Company, John, een bekend karakter-rolspeler, en Bellingham, een bekende Britse tv-ster. De invloed van Monty Python's Flying Circus is nooit ver weg, maar het komt allemaal minder indrukwekkend over.