Barbara Rey

Acteur

Barbara Rey is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Le Monde des morts-vivants

1977 | Horror

Frankrijk/Duitsland 1977. Horror van Amando de Ossorio. Met o.a. Maria Perschy, Jack Taylor, Barbara Rey, Paul Artigot en M. Gunther.

Een armoedige zombiefilm waarin twee mannequins in de handen vallen van een stel levende doden die al enige eeuwen overleven in een gezonken galjoen. Dat galjoen is een lachwekkende maquette ter grootte van een luciferdoosje, de zombies zijn in de meest spectaculaire massascènes welgeteld met vier en het grootste deel van de film is onderbelicht, vermoedelijk om de afwezige special effects te camoufleren. Een genante vertoning.

Das Teufelscamp der verloren Frauen

1977 | Avonturenfilm, Erotiek

Spanje/Oostenrijk/Duitsland 1977. Avonturenfilm van Hubert Frank. Met o.a. Patrizia Adriani, Barbara Rey, José Antonio Ceinos, Miguel Angel Godó en Manu.

De avonturen van de beeldschone Susan (Adriani): verkrachting door een groep drop-outs, verkrachting door een kidnappersbende en tenslotte verkrachting door een club motorduivels, aaneengeregen met verpletterende kletskoek. Een onzinnige, maar fraai gefotografeerde seksfilm, gefilmd op adembenemende locaties op Tenerife. Ook bekend als TRIANGLE OF LUST en THE ANGEL AND THE BEASTS.

El Buque maldito

1974 | Horror

Spanje 1974. Horror van Amando de Ossorio. Met o.a. Maria Perschy, Jack Taylor, Manuel de Blas, Carlos Lemos en Barbara Rey.

De leden van eeuwenoude Tempelieren-orde zaaien dood en verderf vanaf een spookschip, dat in dichte mist gehuld gaat. Deze derde aflevering uit het curieuze zombie-vierluik van De Ossorio (verder: LA NOCHE DEL TERROR CIEGO, EL ATAQUE DE LOS MUERTOS SIN OJOS en LA NOCHE DE LAS GAVIOTAS) bevat sfeervolle scènes, maar wordt gehinderd door gênante dialogen. Ook bekend als THE GHOST SHIP, HORROR OF THE ZOMBIES en SHIP OF THE ZOMBIES.

La Noche de los brujos

1973 | Horror

Spanje 1973. Horror van Amando de Ossorio. Met o.a. Simon Andreu, Kali Hansa, Jack Taylor, Maria Kosti en Lorena Tower.

Een expeditie in donker Afrika stuit op een curieus ritueel, waarbij beruchte tovenaars uit de dood herrijzen om de hoofden van jonge vrouwen af te hakken; Deze laatsten veranderen vervolgens in luipaardvrouwen. Zeer zwak. Ook bekend als THE NIGHT OF THE SORCERERS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Barbara Rey op televisie komt.

Reageer