Beatrice Lillie

Acteur

Beatrice Lillie is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Thoroughly Modern Millie

1967 | Komedie, Musical, Drama, Muziek

Verenigde Staten 1967. Komedie van George Roy Hill. Met o.a. Julie Andrews, Mary Tyler Moore, Carol Channing, James Fox en John Gavin.

Tot op zekere hoogte is deze poging van Ross Hunter om iets van de magie te vangen van Andrews' THE BOY FRIEND geslaagd, maar na bijna twee en een half uur begin je toch te gapen. Dit komedietje, geplaatst in de jaren 1920-1930, lijdt te veel aan vrolijkheid. Toch een Oscar voor Channing als Beste Bijrol. Het scenario is van Richard Morris. Het camerawerk is van Russell Metty en Russell Harlan.

On Approval

1944 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1944. Komedie van Clive Brook. Met o.a. Beatrice Lillie, Clive Brook, Googie Withers en Roland Culver.

Een klein Brits juweeltje waarin de vrolijke Lillie de rol vertolkt van een vrouw die vriendjes uitwisselt met haar gezelschapsdame. Een salon-komedie bij uitstek.

Dr. Rhythm

1938 | Komedie, Muziek

Verenigde Staten 1938. Komedie van Frank Tuttle. Met o.a. Bing Crosby, Mary Carlisle, Beatrice Lillie, Andy Devine en Laura Hope Crews.

Bing vecht weer met een ander lachwekkend scenario als beschermer van Carlisle in Lillie's huis. Bea laat echter niet los en dat gegeven had de film nu juist aardig kunnen maken.

The Show of Shows

1929 | Musical

Verenigde Staten 1929. Musical van Frank Fay. Met o.a. H.B. Warner, Sally O'Neal, Myrna Loy, Noah Beery sr en Chester Conklin.

Het vakblad Variety schreef: de kleuren zien eruit alsof een kind van zeven zich had uitgeleefd met een goedkoop verfdoosje. Maar ja, het was 1929. Deze showfilm is ondanks dat zeker de moeite waard. Alleen al om de grootse sterbezetting.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Beatrice Lillie op televisie komt.

Reageer