Cassandra Delaney

Acteur

Cassandra Delaney is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Hurricane Smith

1990 | Actiefilm

Australië/Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Colin Budd en Colin Budds. Met o.a. Carl Weathers, Jürgen Prochnow, Cassandra Delaney, Tonny Bonner en David Argue.

Keiharde actiefilm over Weathers uit Texas, die afreist naar Australi[KA3]e om de moordenaar (Prochnow) van zijn zuster op te sporen en af te slachten. Volslagen formulewerk met obligaat geweld en - hoe kan het anders - de goede die de kwade overwint. Voor kritiekloze genrefanaten, die het kijken niet kunnen laten. Scenario van Peter Kinloch. Ook bekend als DEAD ON DELIVERY.

Fair Game

1986 | Thriller, Actiefilm

Australië/Verenigde Staten 1986. Thriller van Mario Andreacchio. Met o.a. Cassandra Delaney, Peter Ford, David Sandford en Garry Who.

Delaney, een vrouw in een verlaten streek van Australië, wordt bedreigd en zelfs gevangen genomen door drie jongeren die daar een duivels genoegen in scheppen. Na de laatste vernedering slaat ze keihard terug. Spannende thriller, technisch goed afgewerkt.

One Night Stand

1984 | Komedie, Muziek

Australië 1984. Komedie van John Duigan. Met o.a. Tyler Coppin, Cassandra Delaney, Jay Hackett, Saskia Post en David Pledger.

Terwijl een kernoorlog de aarde verwoest, houden drie luchthartige Australiërs en een gedeserteerde Amerikaanse zeeman een geïmproviseerd feestje in het Sidney Opera House. Een onconventionele, ironische behandeling van het nucleaire thema, nu en dan toch wat zwaar op de hand. Een live-optreden van de band Midnight Oil draagt bij tot de veelsoortigheid van de muziek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cassandra Delaney op televisie komt.

Reageer