Lola Forner

Acteur

Lola Forner is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Pareja enloquecida busca madre de alquiler

1989 | Komedie

Spanje 1989. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Guillermo Montesinos, Lola Forner en Virginia Mataix.

Een stel van middelbare leeftijd dat een goede maatschappelijke positie heeft, besluit een kind te nemen. De vrouw blijkt echter onvruchtbaar te zijn. Dit komische plagiaat van het Amerikaanse melodrama THE BABY MAKER, is vreselijk grof en humorloos.

Mikola a Mikolko

1988 | Familiefilm, Fantasy

Servië en Montenegro/Duitsland 1988. Familiefilm van Dušan Trančík. Met o.a. Stefan Reck, István Hundyakürti, Lola Forner, Martha Rašlová en Gundell Thormann.

Vrije bewerking als klucht van het sprookje van Hans Christian Andersen over hebzucht en jaloezie. In een dorpje wonen grote Klaus en kleine Klaus. De gulzige grote trouwt de dochter van een landjonker en verwerft zich rijkdom en aanzien. De schuchtere, maar kleine verrijkt zich met list en vindingrijkheid. De kleine troeft de grote af met een paardenzwendel en vervolgens bestrijden ze elkaar op leven en dood. Grote Klaus komt om en kleine Klaus mag in de finale met de schone dochter van de waard trouwen. Scenario van Jan Fleischer en regisseur Trančík. Achter de camera stond Alojz Hanúsek. In 1990 opnieuw gedistribueerd.

Wheels Of Meals

1986 | Actiefilm, Komedie

Hongkong SAR van China 1986. Actiefilm van Samo Hung. Met o.a. Jackie Chan, Samo Hung, Yuen Biao, Cheung Chung en Lola Forner.

Jackie Chan de komische tegenhanger van Bruce Lee, probeert hier een schone dame in moeilijkheden te redden uit het prostitutiemilieu en haar souteneurs een hak te zetten. Veel actie, maar wel formule-werk. Dat kan de echte fans niets schelen.

Long Xiong Hu Di

1986 | Actiefilm, Avonturenfilm

Hongkong SAR van China/YU 1986. Actiefilm van Jackie Chan. Met o.a. Jackie Chan, Alan Tam, Lola Forner, Rosamund Kwan en Bozidar Smiljanic.

Onder de voorwerpen die Chan wil laten veilen, bevindt zich een middeleeuws harnas dat begeerd wordt door een godsdienstige sekte die het steelt en zijn vriendin heeft ontvoerd. Chan en zijn vrienden vinden na heel wat aktiesc[KA2]enes het goddelijke harnas en de vriendin terug. Een onge[KA3]inspireerde martial arts-film met gooi- en smijtwerk, grappen en grollen. Gedraaid in voormalig Joegoslavi[KA3]e. Scenario van Edward Tang, Eric Tsang en Barry Wong (naar diens verhaal). Jackie Chan heet in werkelijkheid Cheng Long. Achter de camera stond Bob Thompson.

Apache Kid

1986 | Western

Italië/Spanje 1986. Western van Vincent Dawn. Met o.a. Sebastian Harrison, Lola Forner, Charly Bravo en Charles Borromel.

Een kind overleeft de moordpartij op de karavaan waar zijn ouders in mee reisden, wordt opgepikt door een apache-hoofdman en opgevoed als een van hen. Jaren later worden hij en zijn apache- broer verliefd op de zelfde vrouw, wat leidt tot een confrontatie. Hele slappe, tamelijk belachelijke Spaanse western. Verder onder meer te zien Emilio Linder en José Canalejas.

Los Supercamorristas

1985 | Thriller, Actiefilm

Spanje/Hongkong SAR van China 1985. Thriller van Sammo Hung Kam-Bo. Met o.a. Jackie Chan, Lola Forner, Sammo Hung Kam-Bo, Pepe Sancho en Ha Kiang Ching.

Een jonge Chinese atleet schiet een privé-detective bij zijn onderzoeken te hulp. Een echt tweederangsprodukt.

Wheels on Meals

1984 | Actiefilm, Komedie

Hongkong SAR van China/Spanje 1984. Actiefilm van Sammo Hung Kam-Bo. Met o.a. Sammo Hung Kam-Bo, Yuen Biao, Jackie Chan en Lola Forner.

Zorgeloze Thomas en David (Chan en Yuen) exploiteren een hightech lunchbus in de straten van Barcelona. Terwijl ze de zaak vrijwaren van lastige klanten met behulp van soepele kungfu, valt het duo voor de charmes van dief Sylvia (Lola Forner), de vrouw die conform de kungfu-scenarioconventies in de loop van het verhaal moet worden gered uit handen van een boze vechtjas. Legendarische Jackie Chan-film vanwege de uitgekiende balans tussen imponerende kungfu, wilde achtervolgingen en goed getimede humor. De titel is gekozen omdat de titels van twee eerdere films van de producent begonnen met een M en flopten.

Gritos de ansiedad

1983 | Mysterie

Spanje 1983. Mysterie van José Luis Merino. Met o.a. Lola Forner, Jesús Puente, Charo Soriano en Tony Fuentes.

De tante van een jonge erfgename doet haar best om haar nicht gek te maken. Een waardeloze Spaanse navolging van de goede Engelse thrillers van eertijds.

El Ultimo penalty

1982 | Drama

Spanje 1982. Drama van Martín Garrido. Met o.a. Vicente Parra, Paca Gabaldón, Rafaela Aparicio en Lola Forner.

In een dorpje vinden geheimzinnige ontmoetingen plaats tussen een vrouw uit de stad en een beroemde zanger. Een onuitstaanbare film met de voormalige playboy bij uitstek van de Spaanse cinema in de hoofdrol.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lola Forner op televisie komt.

Reageer