Tom O'Rourke

Acteur

Tom O'Rourke is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Death of a Cheerleader

1994 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 1994. Drama van William A. Graham. Met o.a. Kellie Martin, Tori Spelling, Valerie Harper, Terry O'Quinn en James Avery.

Randall Sullivan schreef voor het blad [KL]Rolling Stone[KLE] een reportage over een welvarende Californische gemeenschap en in het bijzonder over het gedrag van tieners op de plaatselijke, prestigieuze middelbareschool. De knappe Spelling uit een dergelijk bevoorrecht milieu is aanvoerster. Ze wordt bewonderd door Martin, die uit een lagere sociale klasse afkomstig is. Ze wordt echter geconfontreerd met negatieve eigenschappen van Spelling: hoogmoed en laagheid. Als ze door Spelling `verraden` wordt omdat ze niet in haar cheerleader-team wordt opgenomen, is de maat vol. Ze brengt Spelling om (met een keukenmes). Ze draait de gevangenis in, waar ze zeven jaar moet zitten. Goed gespeelde alarmistische film voor tieners naar een waargebeurd voorval. Het scenario is van Dan Bronson. Camerawerk van Robert Steadman.

Eagle Island

1986 | Actiefilm

Zweden 1986. Actiefilm van Mats Helge. Met o.a. Tom O'Rourke, Terry D. Seago, Summer Lee Thomas en Lisa Robinson.

Producent-regisseur Helge specialiseert zich al jaren in geladen Engelstalige actiefilms die vooral op de videomarkt succes hebben. In dit verhaal van Madeleine Bruzelius staat de machtsstrijd tussen Oost en West in Europa nog maar eens centraal, want op een kaal en winderig eiland in de Oostzee worden alle coderingssystemen van alle westelijke spionagesatellieten bewaard. Een vreemde onderzeeƫr duikt in de buurt op en een groep Russische commando's beginnen, met de hulp van een spionerend hoger officier, aan de verovering van Noord-Europa's meest geheime militaire basis. Alleen de actie in deze z.g. spionagethriller telt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tom O'Rourke op televisie komt.

Reageer