Moya O'Sullivan: cast.
Er zijn 3 films gevonden.

Harris Down Under

1987 | Avonturenfilm

Australië​/​​Verenigde Staten 1987. Avonturenfilm van Russ Mayberry. Met o.a. Lee Majors, Rebecca Gilling, Martin Vaughan, William Wallace en Bruce Hughes.

Routineuze avonturenfilm over een koppige paardenfokker, die terugkeert naar Amerika, terwijl zijn even koppige vrouw in Australi[KA3]e blijft totdat zij van haar fokkerij een puinhoop maakt. Dan moet de stoere Amerikaanse `cowboy` (die nog veel van haar houdt en haar eigenlijk verschrikkelijk mist) weer te hulp schieten en afreizen naar het Vijfde Continent. Lee Majors in de hoofdrol tussen een verder geheel Australische cast. Ook bekend als DANGER DOWN UNDER.

Playing Beatie Bow

1986 | Fantasy, Actiefilm, Avonturenfilm

Australië 1986. Fantasy van Donald Crombie. Met o.a. Imogen Annesley, Peter Phelps, Mouche Phillips, Nikki Coghill en Moya O'Sullivan.

Annesley is een zestien-jarig meisje met alle bij die leeftijd passende problemen. Ze gaat terug in de tijd en komt terecht in 1873, waar ze een jongen vindt die van haar houdt maar ze komt ook in een bordeel terecht waaruit ze bevrijd moet worden. Alles loopt goed af, ze keert terug naar nu en vindt haar vriend. Het geheel is te oppervlakkig en brokkelig verfilmd om te kunnen boeien. Jammer, want het gegeven was niet slecht. Het scenario is van Peter Gawler.

A Tale Of Two Cities

1984 | Animatie, Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1984. Animatie van Warwick Gilbert en Di Rudder. Met o.a. Henri Szeps, Philip Hinton, Ken Wayne, Liz Horne en Moya O'Sullivan.

Het Franse lagere volk wordt uitgebuit door de aristocratie en staat op het punt hiertegen in opstand te komen. De jonge Charles Darnay, neef van de hardvochtige Graaf De Darnay, is het decadente leven van zijn familie beu en vestigt zich in Londen, waar hij verliefd wordt op Lucie, dochter van Dr. Manette, die jaren onschuldig opgesloten was in de Bastille. Nadat de revolutie in het voordeel van het volk is beslecht, wordt een vroegere bediende van Darnay gearresteerd. Uit idealisme wil Darnay hem redden. Hij keert terug naar Parijs, waar hij als aristocraat terecht moet staan. Bewerking van de roman van Charles Dickens door Russell Thornton. Het hoofdplot bleef behouden, maar in de nevenintriges werd aardig gesnoeid. Hierdoor is de samenhang van het verhaal niet altijd even duidelijk; de finale komt zelfs niet logisch over. Geschikt om kinderen wat te proeven van een van Dickens' mooiste romans, maar volwassenen doen er beter aan het boek te lezen. Voor de decors waren Alex Nicholas en David Skinner verantwoordelijk, terwijl Tom Epperson en Gary Page de camera hanteerden.