Bea Marcus

Acteur

Bea Marcus is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Samantha

1991 | Komedie

Verenigde Staten 1991. Komedie van Stephen La Rocque. Met o.a. Martha Plimpton, Dermot Mulroney, Hector Elizondo, Mary Kay Place en Ione Skye.

Op haar 21e verjaardag komt de muzikaal getalenteerde losbol Samantha (Plimpton) te weten dat Elizondo en Place niet haar echte ouders zijn. Ze werd geadopteerd. Dit nieuws doet haar wereld instorten. Ze sluit zich van iedereen af en wil uitzoeken waar haar echte wortels liggen. Zelfs haar vriend en mede-musicus Mulroney krijgt geen contact meer met haar. Aangrijpende tragi- komedie, die schitterend de balans weet te bewaren tussen beide genres. Plimpton is fantastisch in haar moeilijke rol, en ze steelt ieders hart... behalve dat van haar echte ouders. Het in wezen ernstige scenario werd frivool uitgewerkt door La Rocque en John Golden. Voor het camerawerk stond Joey Forsyte in.

Terror in Alcatraz

1986 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1986. Misdaad van Philip Marcus en Phillip Marcue. Met o.a. Aldo Ray, Veronica Porsche Ali, Scott Ryder, Sandy Brooke en Lisa Ramirez.

Een ex-gevangene, die ooit ontsnapte uit Alcatraz, keert terug als toerist naar de gevangenis, die inmiddels tot museum gemaakt is. Hij is op zoek naar de sleutel van een bankkluis met gegevens over een verborgen buit van een medegevangene. Hij wordt echter ontdekt en ontmaskerd. De film eindigt met een nodeloos bloedige slachtpartij. Routine-werk waarvoor je niet thuis of op hoeft te blijven. Scenario van Donald Lewis en camerawerk van Greg von Berblinger.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bea Marcus op televisie komt.

Reageer