Quincy Davis

Acteur

Quincy Davis is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Rolling Thunder

1995 | Actiefilm

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van P.J. Pesce en Ralph Hemecker. Met o.a. Charles Hallahan, Stephen Shellen, Scott Coffey, Cress Williams en Yvette Nipar.

Pilot-film voor de tv-serie uit de titel. Een soort geactualiseerde versie van A-Team, uitgebreid is met een oogverblindende jonge wetenschapper van de vrouwelijke kunne. Ondanks een hoop geknal en geplof vallen er geen doden. In deze aflevering worden ze na een turbulente opleiding beloond met een missie om een terroristische organisatie onder leiding van een mad-scientist op te rollen.

Horses and Champions

1994 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1994. Familiefilm van Jonathan Tydor. Met o.a. Quincy Davis, Wendy Rhoads, Christopher Pettiet, Timothy Bottoms en Christopher Boyer.

Deze stichtelijke film vol vals sentiment en irritante Americana probeert het sprookje van Assepoester en de hartverwarmende elementen uit de klassieker NATIONAL VELVET te combineren tot een stroperig verhaal over een paardenrace, die gewonnen wordt door een hardwerkend meisje uit een eenvoudig milieu dat sterk van geest is en van volhouden weet. Bedoeld voor jonge kijkers - vooral meisjes die paardengek zijn - aan de overkant van de Grote Plas, en nog net te verteren voor de jeugd in Europa. Geschreven en geproduceerd door regisseur Tydor. Miller, die Mrs. Loveridge speelt, was geassocieerd producente. Het camerawerk is van Glenn Kershaw. Gesitueerd rond 1890.

De paardenkampioenen

-1 |

. Met o.a. Wendy Rhoads, Christopher Pettiet en Quincy Davis.

Katherine is paardenverzorgster en droomt ervan zelf ooit nog eens aan een paardenrace mee te mogen doen. Maar omdat ze uit een arme familie komt, is de kans dat dat gebeurt niet erg groot. Lisa, een hooghartig meisje, is gewend dat ze elke wedstrijd wint, maar wordt op een gegeven moment tweede. Ze maakt ruzie met haar vriend en trainer Joe en hij besluit dat hij niets meer met haar te maken wil hebben. Dan vraagt Katherine of Joe misschien haar trainer wil worden

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Quincy Davis op televisie komt.

Reageer