Frank Herrebout

Regisseur, Scenarist, Producer

Frank Herrebout is regisseur, scenarist en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

De jazz van het bankroet

2006 |

Nederland 2006. Frank Herrebout.

Joyride

2005 | Thriller, Actiefilm, Drama

Nederland 2005. Thriller van Frank Herrebout. Met o.a. Peggy Vrijens, Dorien Haan, Georgina Verbaan en Tygo Gernandt.

Drie meiden reizen af naar Zuid-Frankrijk om daar aan een modellenwedstrijd mee te doen. Een van hen, Joy, blijkt een sinister plan te hebben bedacht. Joyride is een treurigstemmend misbaksel, met drie zogenaamde powerbabes die geen seconde iets van gevaar of dreiging weten te suggeren. Om over het gedoe rondom een 'middeleeuwse legende' - een poging het verhaal diepte te geven - maar te zwijgen. Joyride won een Gouden Ui (tegenhanger van het Gouden Kalf), oa in de categorie Slechtste film en Slechtste regie.

De zeemeerman

1996 | Komedie

Nederland/België/Duitsland 1996. Komedie van Frank Herrebout. Met o.a. Daniël Boissevain, Jérôme Reehuis, Katja Schuurman, Gonny Gaakeer en Frans van Deursen.

De knappe Toni (Boissevain) kan maar geen vriendinnetje krijgen omdat hij zo'n sterke vislucht verspreidt. Waarschijnlijk komt dat omdat hij niet helemaal menselijk is, maar het resultaat van een biologisch experiment van een krankzinnige professor. Die verhelpt overigens het visluchtprobleem, maar daarna is Toni weer onzichtbaar! Door velen gezien als de slechtste Nederlandse film aller tijden, door het matige spel, maar vooral door het mallotige en puberale script. Daaraan konden ook de wagonladingen bekende Nederlanders die in de film opdraven niets verhelpen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Frank Herrebout op televisie komt.

Reageer