Libertad Leblanc is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Cerco de terror

1969 | Thriller

Spanje/Mexico 1969. Thriller van Luis Marquina. Met o.a. Libertad Leblanc, Tony Kendall, Carlos Piñar en Francisco Piquer.

Een jonge mooie vrouw trouwt met een zonderlinge arts om zijn geld. Een goed scenario dat teniet wordt gedaan door de middelmatige regie en vertolking.

Psexanalisis

1968 | Komedie

Argentinië 1968. Komedie van Hector Olivera. Met o.a. Jorge Barreiro, Elsa Daniel, Libertad Leblanc, Malvina Pastorino en Enzo Viena.

Een avonturier die zich voordoet als psycho-analiticus, verzamelt tijdelijk een groep patiënten om zich heen voor zijn therapeutische sessies. De situaties waarmee de dokter wordt geconfronteerd bestaan uit een reeks problemen, die variëren van seks tot het Oedipuscomplex en van een overheerste echtgenoot tot een mislukte zelfmoord.

La Cautiva de la selva

1968 | Avonturenfilm

Argentinië 1968. Avonturenfilm van Leo Fleider. Met o.a. Libertad Leblanc, Ricardo Bauleo, Mario Casado en Jorge Salcedo.

Deze avonturenfilm speelt zich af in Santo Domingo de las Coloradas in het oosten van Equador. Hier leven de Colorado-Indianen, die verwant zijn aan de Jivaros - beroemde koppensnellers. De film is volgestopt met clichématige actie, zoals in de films die in de jaren dertig en veertig in Hollywood werden geproduceerd.

Seis días para morir

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. David Reynoso, José Elías Moreno, Joaquín Cordero en Libertad Leblanc.

Drie meisjes, elk met een zeer schrijnend familieprobleem, worden gebeten door een hondsdolle hond. De medische autoriteiten proberen er achter te komen welke meisjes het zijn om hen in te enten. Het verhaal is melodramatisch in de ergste zin van het woord, met een moralistische en wrange boodschap.

Noches prohibidas

1966 | Drama

Puerto Rico/Mexico 1966. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Libertad Leblanc en Carlos Estrada.

Een vrouw wordt het hof gemaakt door drie onderling zeer verschillende heren. Bovendien komt er een aantrekkelijke detective in haar leven. De film zit vol met jongeren met wilde haren die alleen maar wat rondspringen, opdat de film er 'modern' uit zou zien.

La Venus maldita

1966 | Drama

Argentinië/Mexico 1966. Drama van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Libertad Leblanc, Guillermo Murray, Héctor Godoy en Berta Moss.

Een vrouw en haar minnaar, een goede vriend van haar man, zijn van plan haar echtgenoot, die leukemie heeft, te vermoorden. Een afgezaagd melodrama over ongebreidelde passies.

La Perra

1966 | Erotiek, Drama

Mexico/Argentinië 1966. Erotiek van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Libertad Leblanc, Julio Alemán, Carlos López Moctezuma en Héctor Méndez.

Een verhuurder van plezierjachten wordt het werktuig van een oogverblindende ex-prostituée, die hem tracht over te halen haar man te vermoorden. Als hoofdverdachte na de moord weet hij aan de politie te ontsnappen en kan hij zich wreken op de vrouw en haar werkelijke liefje. Vrij sexy melodrama hoewel de explosieve Latijnsamerikaanse stijl in handen viel van de Argentijnse censor. Redelijk camerawerk en goede muziek.

El satánico

1966 | Drama

Puerto Rico/Mexico 1966. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Libertad Leblanc, Miguel Angel 'El men' Alvarez en Rafael 'Santanón Muñoz.

Een nogal losbandige dame krijgt te maken met een stel aanranders. Afgezien van de naaktscènes van Leblanc, weinig bijzonder.

Una mujer sin precio

1965 | Drama

Puerto Rico/Mexico 1965. Drama van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Libertad Leblanc, Víctor Junco en Guillermo Murray.

Een striptease-danseres wordt door haar man verstoten als hij haar ontrouw met een vroegere geliefde ontdekt. Voor de Mexicaanse bioscopen werd de film met elf minuten ingekort. Een tweede, niet erg geslaagde verfilming van de roman El caballero audaz