Robert Glaudini

Acteur

Robert Glaudini is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Intimate Stranger

1991 | Erotiek, Thriller

Verenigde Staten 1991. Erotiek van Allan Holzman. Met o.a. James Russo, Tim Thomerson, Grace Zabriskie, Paige French en Lee Wallace.

Harry, de voormalige drijvende kracht van de popgroep Blondie, speelt zangeres Coy Wheeler die wat bijverdient met telefoonseks. Ze krijgt Thomerson als psychopaat in de wielen geschoven die eerst enkele andere vrouwtjes naar de andere wereld brengt om daarna aan Harry, de hoofdschotel, te beginnen. Ondermaatse thriller met een zekere voyeuristische aantrekkingskracht. Door continuïteitsfouten verdwijnt de spanning zienderogen na een veelbelovende start. Scenario van Rob Fresco.

Cutting Class

1989 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1989. Horror van Rospo Pallenberg. Met o.a. Jill Schoelin, Donovan Leitch, Brad Pitt, Martin Mull en Dirk Blocker.

Massa-moord op middelbare scholieren van vrouwelijke kunne, zoals al zo dikwijls is vertoond. Het moest echter een onsje meer zijn, dus in deze film is het verhaal bijzonder ingewikkeld en de gebeurtenissen volgen elkaar in razend tempo op. Leerlinge Schoelin (de rijpe dochter van de plaatselijke Officier van Justitie) wordt door twee mannen achtervolgd, waarvan er [KA1]e[KA1]en psychotisch is (Leitch, net ontslagen uit een zenuwinrichting) en de ander haar puber-vriendje Pitt, een nietsnut die te vaak bezopen is en woede-uitbarstingen heeft. Helaas blijft het toch allemaal aan de magere kant. Leitch is de zoon van pop-muzikant Donovan.

Grunt! The Wrestling Movie

1985 | Komedie

Verenigde Staten 1985. Komedie van Allan Holzman. Met o.a. Greg 'Magic' Schwarz, Steven Cepello, Jeff Dial, Robert Glaudini en Marilyn Dodds Frank.

Een reportageteam verzamelt informatie over vrij worstelen nadat zich een dodelijk ongeluk in de ring heeft voorgedaan. Een taxichaffeur is de held. Groffe, opportunistische film, waarin handig gebruik wordt gemaakt van de modieuze kijk-koorts in de V.S. (en tegenwoordig ook daarbuiten) naar primitieve worstel- shows, die o.a. uitgelopen zijn op exhorbitante verkleed- partijen. Het scenario is van Roger D. Manning.

Parasite

1982 | Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten 1982. Horror van Charles Band. Met o.a. Robert Glaudini, Demi Moore, Luca Bercovici, Al Fann en Vivian Blaine.

Een geleerde kweekt na de Derde Wereldoorlog in opdracht van een duistere organisatie agressieve parasieten, die natuurlijk ontsnappen en paniek zaaien. Een van de eerste films uit de 3-D golf van de beginjaren 1980, waarin de dramatische mogelijkheden van deze techniek onbenut worden gelaten, afgezien van enkele uit het beeld springende parasieten. Min of meer een nieuwe verfilming van David Cronenbergs THE PARASITE MURDERS uit 1975.

The Alchemist

1981 | Horror

Verenigde Staten 1981. Horror van Charles Band. Met o.a. Robert Ginty, Lucinda Dooling, John Sanderford, Viola Kate Stimpson en Robert Glaudini.

Flauwe horrorfilm met Ginty als een glasblazer die in 1871 per ongeluk zijn vrouw doodt terwijl hij haar probeert te redden uit de klauwen van een boosaardige alchemist. Ginty wordt bovendien behekst en zal eeuwig blijven leven. Dat komt mooi uit, want in 1955 krijgt hij onverwacht kans op wraak als het plaatselijke kerkhof een ingang naar de hel blijkt te verbergen. Daar brengt hij een bezoek aan de alchemist. Ziet er even ridicuul uit als het klinkt.

Angel City

1977 | Misdaad

Verenigde Staten 1977. Misdaad van Jon Jost. Met o.a. Robert Glaudini, Winifred Golden, Pierce Del Rue en Kathleen Kramer.

'Underground'-parodie op films met Bogart in de rol van 'private-eye' Marlowe. Glaudini speelt de rol van Marlowe met Los Angeles als achtergrond. Het is te zien dat de film met weinig geld werd gemaakt, maar dat doet aan de lol niets af.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Glaudini op televisie komt.

Reageer