Jane Farrar

Acteur

Jane Farrar is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

A Song for Miss Julie

1945 | Drama

Verenigde Staten 1945. Drama van William Rowland. Met o.a. Shirley Ross, Barton Hepburn, Jane Farrar, Roger Clark en Cheryl Walker.

Een goedkope produktie over een vrouw die het verleden van haar familie oprakelt om het daarna weer te bedekken.

Double Exposure

1944 | Misdaad

Verenigde Staten 1944. Misdaad van William Berke. Met o.a. Chester Morris, Nancy Kelly, Jane Farrar en Richard Gaines.

Redelijk onderhoudend verhaal van meisje dat zonder het te weten foto's maakt van een moord.

Phantom of the Opera

1943 | Drama, Horror, Muziek

Verenigde Staten 1943. Drama van Arthur Lubin. Met o.a. Nelson Eddy, Susanna Foster, Claude Rains, Edgar Barrier en Jane Farrar.

Componist en musicus Rains is verliefd op Foster en betaalt haar opleiding om zangeres te worden. Rains baas Publia is ontevreden met zijn werk en ontslaat hem. Rains moet zijn muziekcomposities verkopen aan Mander om in leven te blijven, maar er ontstaat een misverstand gevolgd door een handgemeen en Manders vriendin smijt een bijtend zuur in Rains gezicht, die op de vlucht slaat dolend door de nacht, waarna hij zich verstopt in de catacomben van de Parijse opera. Daar gebeuren vreemde dingen. Gefilmd door Universal met dezelfde (verbeterde) decors als in 1925 en beloond met de Oscar voor de Beste Vormgeving; ook het camerawerk van Hal Mohr en W. Howard Green kreeg een Oscar. Hoewel de film rond Eddy gemaakt is, gaat Rains aan de haal met de eer, en terecht. De versie van 1925 valt moeilijk te vergelijken met deze film, omdat het een zwijgende film is; deze herverfilming is in ieder geval superieur aan latere verfilmingen. Naar de beroemde roman van Gaston Leroux.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jane Farrar op televisie komt.

Reageer