Bruce Brown

Regisseur, Acteur, Scenarist

Bruce Brown is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 5 films gevonden.

The Endless Summer 2

1994 |

Verenigde Staten 1994. Bruce Brown. Met o.a. Patrick O'Connell en Bruce Brown.

Een expert op het gebied van de zogenaamde korte surfplank gaat samen met Robert 'Wingnut' Weaver 's werelds mooiste brandingen af op zoek naar de perfecte golf. De heren zijn werkelijk tot alles in staat, als het maar op het water is. (IdH/VPRO Gids)

The Endless Summer II

1993 | Documentaire, Sportfilm

Verenigde Staten 1993. Documentaire van Bruce Brown.

30 jaar na het eclatante succes met de eerste film wordt dé surffilm nog eens op een andere manier overgedaan. Helaas is het toch te moeilijk gebleken de oude cultfilm te evenaren. Al met al een heleboel, maar te veel van het goede en veel te lang. Natuurlijk niet te missen voor surfers.

Zipperface

1991 | Mysterie, Thriller

Verenigde Staten 1991. Mysterie van Mansour Pourmand. Met o.a. Donna Adams, Jonathan Mandell, David Clover, Trisha Melynkov en Bruce Brown.

Een sadomasochistische moordenaar met een leren masker heeft prostituées onthoofd, en een sexy vrouwelijke detective wordt op de zaak gezet. Raadt eens wie haar kleren uittrekt om de gek naar de rechter te lokken? De akelige film, vooral gemaakt vanwege het bloot, is zo slecht dat hij bijna weer grappig wordt, maar helaas net niet.

On Any Sunday

1971 | Documentaire

Verenigde Staten 1971. Documentaire van Bruce Brown. Met o.a. Steve McQueen, Mert Lawwill en Malcolm Smith.

Een goede documentaire over de vele aspecten van het motorrijden; van de hand van Bruce Brown, bekend door ENDLESS SUMMER.

The Endless Summer

1966 | Documentaire

Verenigde Staten 1966. Documentaire van Bruce Brown. Met o.a. Mike Hynson en Robert August.

Uitstekende documentaire over surfen, gefilmd op locatie op allerlei plaatsen op aarde, met een bijzonder amusant ironisch commentaar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bruce Brown op televisie komt.

Reageer