Andy Wilson is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Riot at the Rite

2005 | Muziek, Drama

Verenigd Koninkrijk 2005. Muziek van Andy Wilson. Met o.a. Adam Garcia, Alex Jennings, Aidan McArdle, Emma Pierson en Rachael Stirling.

In Parijs mei 1913 ging Igor Stravinsky's Le Sacre du Printemps in première. In dit prima gemaakte BBC televisiedrama zien we hoe de betrokkenen zich voorbereiden op wat een historisch moment zou blijken. Van danser-choreograaf Vaslav Nijinksy (Adam Garcia) wordt veel verwacht na eerdere successen (en controverses), het orkest worstelt met Stravinsky's (Aidan McArdle) moderne muziek en lang niet alle dansers van Les Ballets Russes zijn blij met Nijinsky's ballet. Het publiek van het Théâtre de Champs-Elysées, waaronder onder meer Jean Cocteau en Gertrude Stein, raakte die avond behoorlijk oververhit.

Riot at Rite

2005 | Drama

Verenigd Koninkrijk 2005. Drama van Andy Wilson. Met o.a. Aidan McArdle, Alex Jennings en Adam Garcia.

De eerste uitvoering van het ballet Le sacre du printemps, waarvoor Igor Stravinsky de muziek schreef, leidt tot een rel tijdens de première in 1913. Danser Vaslav Nijinsky schokt de andere dansers met z'n optreden en wordt verliefd op een meisje uit het publiek en Stravinsky's muziek verbijstert het orkest en de dirigent

Miss Marple: The body in the library

2004 | Thriller

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 2004. Thriller van Andy Wilson. Met o.a. Joan Hickson, Moray Watson, Gwen Watford, Joanna Lumley en Simon Callow.

In de bibliotheek van het kleine stadje St. Mary Mead wordt een vrouwenlijk gevonden. Miss Marple wordt ingeschakeld en zij stuit al snel op een tweede lijk...