Ed Kelly

Acteur

Ed Kelly is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dandy

1970 | Erotiek

Verenigde Staten 1970. Erotiek van Charleton Wilson. Met o.a. Cynthia Dennis, Steve Vincent, Lou Anne Roberts, John Alderman en Ed Kelly.

Niet onaardige softseks rond Dennis een knap, onschuldig maar nieuwsgierig meisje dat de sekstoer opgaat om te leren dat dit niet (steeds) mag vereenzelvigd worden met liefde. Na een eideloze rij mannen (en vrouwen) die haar gebruiken en misbruiken eindigt alles in een orgie op zijn Romeins met mooie starlets en atletische goden.

Railroaded!

1947 | Film noir

Verenigde Staten 1947. Film noir van Anthony Mann. Met o.a. Ed Kelly, Jane Randolph, Hugh Beaumont, Sheila Ryan en John Ireland.

Bij de ge├źnsceneerde overval op een weddenschapsbureau wordt per ongeluk een politieman doodgeschoten. De dader, Duke Martin, heeft alle sporen zodanig gemanipuleerd dat de politie al snel uitkomt bij de onschuldige Steve Ryan. Terwijl de politie Ryan ondervraagt, vermoordt Duke de collega van zijn handlanger Clara, die hem de moord op de politieman heeft zien plegen. Als de politie Clara op het spoor is, vermoordt Duke haar ook. Inmiddels is de zus van Steve op eigen houtje een onderzoek begonnen...

Railroaded

1947 | Film noir, Misdaad

Verenigde Staten 1947. Film noir van Anthony Mann. Met o.a. John Ireland, Hugh Beaumont, Sheila Ryan, Jane Randolph en Ed Kelly.

Spannende thriller over een misdadiger Ireland die achter Ryan aanzit. Beaumont is de smeris die haar probeert te redden. Scenario van John C. Higgins. Camerawerk van Guy Roe.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ed Kelly op televisie komt.

Reageer