Genndy Tartakovsky

Regisseur, Scenarist

Genndy Tartakovsky is regisseur en scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Hotel Transsylvanië 3

2018 | Animatie, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2018. Animatie van Genndy Tartakovsky. Met o.a. Mel Brooks, Adam Sandler, Selena Gomez, Kathryn Hahn en Steve Buscemi.

De monsterfamilie viert vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka.

Hotel Transsylvanië 2

2015 | Animatie

Verenigde Staten 2015. Animatie van Genndy Tartakovsky.

Dracula heeft zijn radicale beleid om alleen monsters toe te laten, versoepeld en het hotel ook voor menselijke gasten opengesteld. Maar achter gesloten kisten maakt Drac zich zorgen omdat zijn schattige kleinzoon Dennis, half-mens, half-vampier, geen enkel symptoom van dat vampierschap blijkt te hebben.

Hotel Transylvanië

2012 | Animatie, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 2012. Animatie van Genndy Tartakovsky.

In een moeilijk te vinden hotel in de bergen van Transsylvanië worden geen mensen toegelaten. Die veroorzaken te veel onrust onder de gasten: het monster van Frankenstein, wat weerwolven, een mummie en een paar aanverwante - niet bijzonder enge - griezels. Op een dag weet toch een rugzaktoerist het hotel te vinden. En tot overmaat van ramp klikt het tussen die knul en Mavis, de 118-jarige dochter van hotelmanager Dracula. Best aardige animatie uit de Sony Studio's moet het hebben van een gestage stroom grappen die de film ondanks het nogal voorspelbare verloop redelijk boeiend houden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Genndy Tartakovsky op televisie komt.

Reageer