Annabelle Gutiérrez is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Su primer amor

1959 | Komedie, Musical

Mexico 1959. Komedie van Juan J. Ortega. Met o.a. Rafael Bertrand, Teresa Velázquez, Freddy Fernández en Annabelle Gutiérrez.

Op instigatie van een componist, organiseert Mexico een songfestival voor de landen in het Caraïbisch gebied. Vanaf dat moment speelt er zich van alles af tussen de artiesten. Bedroevend slecht, ondanks de fraaie beelden. Ook bekend als LA FERIA DE LA CANCION.

Las Aventuras de Pito Pérez

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Tin Tan, Annabelle Gutiérrez, Andrés Soler en Consuelo Guerrero de Luna.

Na jaren van afwezigheid keert de zwerver en dronkelap Pito Pérez terug in zijn geboortedorp, waar hij een dichter van zijn omzwervingen vertelt. Ondanks de verwoede pogingen van de regisseur om er een langdradige film van te maken, lukte het hem niet dankzij de innemende en uitstekende rol van 'Tin Tan'; het resultaat was de meest sympathieke 'Pito Pérez' uit de Mexicaanse filmgeschiedenis; het verhaal was al eerder verfilmd.

El Ratón

1956 | Sportfilm

Mexico 1956. Sportfilm van Chano Urueta. Met o.a. Raúl 'Ratón' Macías, Annabelle Gutiérrez, Alfredo Sadel en Quintín Bulnes.

Een bokser neemt een uitdaging aan om geld bijeen te krijgen voor een bevriende zanger die geopereerd moet worden. Een uitermate pover sportdrama dat sterk doet denken aan de voorgaande film van de regisseur, EL GRAN CAMPEON.

Llamas contra el viento

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Ariadna Welter, Yolanda Varela, Annabelle Gutiérrez en Magda Guzmán.

Drie stewardessen vliegen naar Caracas om de mannen te ontmoeten van wie zij huwelijksaanzoeken hebben gekregen. Bij aankomst blijkt dat zij alle drie een brief van dezelfde man hebben ontvangen. Eén grote collectie ansichtkaarten met fraaie landschappen; de rest mag geen naam hebben.

La Visita que no tocó el timbre

1954 | Komedie

Mexico 1954. Komedie van Julián Soler. Met o.a. Miroslava, Abel Salazar, Manuel Fábregas en Annabelle Gutiérrez.

De wederwaardigheden van twee broers die een voor hun deur te vondeling gelegd kind adopteren. Naar het gelijknamige toneelstuk van Joaquín Calvo Sotelo. Volkomen ongeloofwaardig en overgeacteerd.

Amor de lejos

1954 | Komedie, Musical

Mexico 1954. Komedie van René Cardona. Met o.a. Fernando Fernández, Evangelina Elizondo, Andrés Soler en Annabelle Gutiérrez.

Twee miljonairsdochters raken bevriend met de monteurs van een garage, die in de veronderstelling leven dat zij de dienstmeisjes van de miljonair zijn. Deze schandalig slechte komedie wordt opgeluisterd door de komieken 'Ferrusquilla', 'Tun Tun' en Régulo en Madaleno'

Siete mujeres

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Juan Bustillo Oro. Met o.a. Amelia Benca, Alma Rosa Aguirre, Bárbara Gil en Annabelle Gutiérrez.

Een weduwe moet voor haar vier volwassen dochters zorgen, waarvan er één het kind van haar overleden man is. Belachelijk.

Caribeña

1952 | Drama, Komedie

Guatemala/Mexico 1952. Drama van José Baviera. Met o.a. Armando Calvo, Annabelle Gutiérrez, Rosario Gutiérrez en José Baviera.

Terwijl hij wacht op inspiratie, lijdt Jorge, een schilder, aan aanvallen van vergeetachtigheid, waardoor hij de afspraken met zijn vriendin vergeet. Op een afgesproken dag valt hij weer in slaap en droomt van een Caraïbische schone. Debuut van de Spaanse regisseur Baviera, die van deze film een lofzang maakt op de schoonheid van Guatemala en Mexico. Verder niets bijzonders.

Deseada

1950 | Drama

Mexico 1950. Drama van Roberto Gavaldón. Met o.a. Dolores del Río, Jorge Mistral, José Baviera en Annabelle Gutiérrez.

Twee zusjes zijn verliefd op dezelfde man; hij kiest voor de een, en de ander, om hun geluk niet in de weg te staan, offert zich op zoals de meisjes dat in een ver verleden deden: door zich in de heilige put te storten. Prachtige beelden.