Tony Morena is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Amours adolescentes

1982 | Erotiek

Frankrijk 1982. Erotiek van Frédéric Lansac. Met o.a. Brigitte Lahaie, Alban Ceray, Dominique Aveline, Jane Baker en Cathy Stewart.

De pornofilm LES PETITES [KA1]ECOLI[KA2]ERES (1980) opnieuw gemonteerd.

Attention peinture fraîche

1979 | Erotiek

Frankrijk 1979. Erotiek van Gérard Gregory. Met o.a. Jean-Pierre Armand, Peper von Luge, Karinne Stephen, Guy Bonnafoux en Tony Morena.

Garagehouder leidt dubbel leven: `s nachts pleegt hij met twee makkers inbraken. Ze stelen een waardevol schilderij en verkopen het aan een rijke verzamelaar. Het geld dat hij op het lijk van zijn ene maat vindt steekt hij zonder het aan zijn andere maat te vertellen in zijn zak, en vanaf dat moment leeft hij een prima leventje, totdat zijn makker weer opduikt. Als we daar dan nog een seksfeestje aan toevoegen (tamelijk onschuldig, maar de film duurt 72m, dus de censuur zal wel langs zijn geweest) en ons realiseren dat onze trieste held zich voor bepaalde reparaties in natura laat betalen, wordt duidelijk dat het hier om wat plat verfilmde onbenulligheid gaat. Ook bekend als J'AI RIEN DESSOUS.

Les soixante-neuf positions

1976 | Erotiek

Frankrijk 1976. Erotiek van Alphonse Beni. Met o.a. Alton Benny, Brigitte Monnin, Glbert Servien, Cathy Beaudry en Nicole Cortegiani.

De titel zegt genoeg, een goed verstaander heeft maar een half woord nodig. Als de beelden nu nog mooi waren, maar er is in het wilde weg en slordig gefilmd. Ook bekend onder de titels FILLES DU SOLEIL en SEXE INTERDIT.