Charlie Curtis

Acteur

Charlie Curtis is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Virtual Girl

1998 | Sciencefiction, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1998. Sciencefiction van Richard Gabai. Met o.a. Charlie Curtis, Richard Gabai, Max Dixon, Warren Draper en Cynthia Callendar.

Alweer zo'n film waarin het spel van een erotische CD-ROM werkelijkheid wordt en het leven van de maker gaat beheersen. Hij wordt gedwongen zijn eigen spel binnen te stappen en zijn sexy creatie te doden zodat hij het leven van zijn eigen vrouw kan redden. De werkelijkheid en de fantasie worden vermengd op het moment dat zijn projectleidster op zijn schepping lijkt, maar een veel gemener wijf is. Deze tamelijk verwarrende film is uitsluitend voor liefhebbers, valt niet op door fraai dialoog en heeft niet veel om het lijf. Het camerawerk is van Theo Angell.

Rebecca's Secret

1998 | Thriller

Verenigde Staten 1998. Thriller van Ellyn Michaels. Met o.a. Amy Rochelle, Lauren Hayes, Michael Baci, Avalon Anders en Estelle Bermudez.

Rebecca (Rochelle) erft een goedlopend postorderbedrijfje in sexy lingerie. Haar echtegnoot Jonathan (Baci), die niet van haar houdt, wil de teugels vast in handen nemen, zodat hij het voor het zeggen krijgt. Rebecca en Gwen (Hayes) die Jonathans maîtresse is, besluiten om man en minnaar naar de andere wereld te helpen. Aangezien er tegengestelde belangen in het spel zijn, loopt alles erg uit de hand, terwijl er ondertussen flink uit de kleren gegaan wordt. Een detective begint te snuffelen... Het verhaal van regisseuse Michaels rammelt aan alle kanten, van echte seks is geen sprake en zelfs de naakte lichamen zijn deels gefaked. Allermooiste scène: de penis van een man is zedig bedekt door een sok - eigenlijk was het de bedoeling dat je helemaal niets zag; dus let goed op. Rochelle kan niet spelen, maar ze ziet er mooi uit. Het camerawerk van Al Carbon is tamelijk flets en korrelig, maar dat geeft de film iets artistieks.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Charlie Curtis op televisie komt.

Reageer