Jeanne Gerson

Acteur

Jeanne Gerson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Curse of Melissa

1971 | Horror

Verenigde Staten 1971. Horror van Don Henderson. Met o.a. Michael Berry, Emby Mellay, Lee Amber, Yvonne Winslow en Jeanne Gerson.

In deze aardige, maar trage, low budget-produktie wordt een jonge zwerver verliefd op de aantrekkelijke Melissa, die in werkelijkheid een 127 jaar oude heks is. Tijdens de climax van de film transformeert ze in zijn armen tot een stokoude vrouw. Ook bekend als THE TOUCH OF MELISSA en THE TOUCH OF SATAN.

She Gods of Shark Reef

1958 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1958. Avonturenfilm van Roger Corman. Met o.a. Don Durant, Bill Cord, Lisa Montell, Jeanne Gerson en Carol Lindsay.

Twee broers, de zachtaardige Cort en de hebzuchtige Durant, stranden na een schipbreuk op een paradijselijk eiland in de Stille Oceaan. Tot hun ontsteltenis wordt het eiland alleen door vrouwen bewoond, uitstekende duiksters, die een ontzagelijk fortuin aan diamanten verzameld hebben en dat steekt de ogen uit van Durant. Deze laatste vindt de dood, de ander de liefde. Goede kleurenfotografie op locatie in Hawaii kan het absurde verhaal niet goedmaken. Tegelijkertijd gedraaid met NAKED PARADISE, tijdens een verblijf van Corman op Hawaii, maar pas een jaar later uitgebracht.

The Conqueror

1956 | Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1956. Avonturenfilm van Dick Powell. Met o.a. John Wayne, Susan Hayward, Pedro Armendáriz, Agnes Moorehead en Thomas Gomez.

De Mongolen tegen de Tartaren. John Wayne in de belachelijkste rol van zijn carrière, als Dzjenghis Khan. Dure film waarbij Powell als regisseur debuteerde, maar noch hij, noch de eerlijke Wayne konden de absolute idioterie van het hele idee goed maken. Scenario van Oscar Millard. Camerawerk van Joseph LaShelle, Leo Tover, Harry J. Wild en William Snyder.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jeanne Gerson op televisie komt.

Reageer