Tetsujiro Yamagami

Producer

Tetsujiro Yamagami is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Power and Terror: Noam Chomsky in Our Times

2002 | Documentaire

Verenigde Staten/Japan 2002. Documentaire van John Junkerman.

Compilatie van interviews met Noam Chomsky aangaande de aanslagen van 11 september en het Amerikaanse beleid. Chomsky is docent aan de befaamde MIT universiteit in Massachusetts, staat bekend als één van de belangrijkste intellectuelen en staat kritisch tegenover het Amerikaanse internationale beleid. In deze documentaire plaatst hij de aanslagen in een historisch perspectief.

Hush!

2001 | Drama, Komedie

Japan 2001. Drama van Ryosuke Hashiguchi. Met o.a. Reiko Kataoka, Kazuya Takahashi en Seiichi Tanabe.

Asako wil een kind, maar ze heeft geen man, in knap geacteerde tragikomedie zonder al te veel pretenties.

Eno nakono bokuno mura

1995 | Drama, Familiefilm

Japan 1995. Drama van Yoichi Higashi. Met o.a. Shogo Matsuyama, Keigo Matsuyama, Kyozo Nagatsuka, Mieko Harada en Seizo Tashima.

Village of Dreams is gebaseerd op de autobiografie van Seizo Tashima, die met zijn tweelingbroer een geliefd kinderboekillustrator werd. In zorgvuldig gekozen kaders geschoten zien we de kleine Seizo en Yukihiko (gespeeld door tweelingbroers Keigo en Shogo Matsuyama), die in een natuurrijk dorp intens opgaan in hun kleine wereld. De broertjes tekenen, vissen en halen veel kattenkwaad uit onder het wakend oog van een lieve moeder (Harada) en drie geheimzinnige heksen. Regisseur Higashi won de Zilveren Beer van Berlijn vanwege 'de uitmuntende originaliteit in het oproepen van kind-zijn'.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tetsujiro Yamagami op televisie komt.

Reageer