Kato Kaelin

Acteur

Kato Kaelin is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Mad TV

1995 | Komedie, Musical

Verenigde Staten 1995. Komedie van John Blanchard. Met o.a. Bryan Callen, David Herman, Orlando Jones, Phil LaMarr en Nicole Sullivan.

VV.

Save Me

1994 | Thriller

Verenigde Staten 1994. Thriller van Alan Roberts en Harry Hamlin. Met o.a. Lysette Anthony, Michael Ironside, Steve Railsback, Joseph Campanella en Neil Ronco.

De knappe, maar ongelooflijk domme zakenman Hamlin wordt het hoofd op hol gebracht door de sensuele Anthony, die beweert in de macht van haar psychiater (Ironside) te zijn. De fletse held raakt verstrikt in een pijnlijk doorzichtig complot van bedrog en moord - maar de plot biedt voldoende excuses voor grote hoeveelheden seks en naakte lichamen. De videoproductie werd in de V.S. uitgebracht in zowel gecensureerde als ongecensureerde versie. Het scenario is van Neil Ronco. Camerawerk van Ilan Rosenberg.

Night Shadow

1989 | Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Horror van Randolph Cohlan. Met o.a. Brenda Vance, Dane Chan, Tom Boylan, Rick Scott en Aldo Ray.

Een verslaggeefster op bezoek in haar geboortestad heeft een bovennatuurlijke band (of iets dergelijks - het doet er niet echt toe) met een weerwolf. Een armzalige mengelmoes van clichématige horror en kung-fu, waarin alleen de bijrol van 'Kato' Kaelin vermeldenswaard is omdat hij later bekendheid zou krijgen vanwege zijn betrokkenheid bij de moordzaak rond O.J. Simpson. Hij speelt een van de vele stupide slachtoffers die domweg wachten tot het monster hen komt doden; hij wordt door het weinig overtuigende beest op een lange paal gespiesd. Het scenario is van regisseur Cohen; camerawerk van Sean McLin.

Beach Fever

1988 | Komedie

Verenigde Staten 1988. Komedie van Alexander Tabrizi. Met o.a. Kato Kaelin, Rodney Ueno, Judea Brittain, Jeffrey Asch en Gloria Morrison.

Een jonge Japanse ondernemer, voor het eerst in Amerika, gaat les nemen bij een strandcharmeur om meiden te leren versieren. Zij ontmoeten bovendien een jongeman die een liefdesparfum heeft uitgevonden en dat werkt, maar de plaatselijke onderwereld raakt ook geïnteresseerd. Domme klucht met als moraal: versieren zonder liefdeselixir is spannender...

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kato Kaelin op televisie komt.

Reageer