Christina Milian

Acteur

Christina Milian is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Bring It On: Fight to the Finish

2009 | Komedie

Verenigde Staten 2009. Komedie van Bille Woodruff. Met o.a. Christina Milian, Rachele Brooke Smith en Cody Longo.

De tiener Lina verhuist van Los Angeles naar Malibu. Ze sluit zich hier aan bij de cheerleaders, maar merkt al snel dat deze meiden heel anders zijn dan die uit haar vorige team. Lina is vastbesloten enkele veranderingen door te voeren, maar dat blijkt minder makkelijk dan ze denkt.

Pulse

2006 | Horror

Verenigde Staten 2006. Horror van Jim Sonzero. Met o.a. Kristen Bell, Christina Milian, Ian Somerhalder en Jonathan Tucker.

Mattie is een studente die al een tijd niets van haar vriend Josh vernomen heeft. Als ze hem opzoekt, ziet ze dat Josh zichzelf heeft opgehangen. En Josh is niet de enige, er is sprake van een heuse zelfmoordgolf. Wanneer Mattie in een chatsessie met haar vrienden plotseling Josh aangemeld ziet, die hen vervolgens om hulp vraagt, weet ze dat er iets goed fout is. Waarom plegen zoveel mensen zelfmoord? Hoe komt Josh op haar computer? En wie zijn die vreemde mensen die ze steeds ziet?

Man of the House

2005 | Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten 2005. Actiefilm van Stephen Herek. Met o.a. Tommy Lee Jones, Christina Milian, Paula Garcés, Shannon Woodward en Cedric the Entertainer.

Tommy Lee Jones als strenge, vakbekwame Texas Ranger: vanaf de eerste scène is evident dat deze film geen originaliteitsprijs verdient. De komisch bedoelde twist is dat Jones opdracht krijgt vijf cheerleaders te beschermen, die getuige waren van een moord. Kluchtige toestanden, zoet drama en een snufje spanning zijn het gevolg, zoals eerder in vergelijkbare situatiefilms als Sister Act en Kindergarten Cop. Als bonus heeft Man of the House wel de altijd imponerende kop van Jones, én vijf knappe meiden in strakke pakjes.

Be Cool

2005 | Komedie, Misdaad, Muziek

Verenigde Staten 2005. Komedie van F. Gary Gray. Met o.a. John Travolta, Uma Thurman, Vince Vaughn, Cedric the Entertainer en Harvey Keitel.

In dit vervolg op Get Shorty (1995) stort gangster Chili Palmer - opnieuw gespeeld door Travolta - zich op de muziekwereld. 'Ik haat sequels,' zegt hij in de openingsscène. Die geestig bedoelde, maar tamelijk ongelukkige opmerking zet de toon. Bijdehand gebabbel en onnozele one-liners blijven volgen, terwijl tegelijk een oninteressant misdaadverhaaltje wordt verteld. Palmer ontfermt zich, zonder dat het scenario daar al te veel aanleiding toe geeft, over het zangeresje Linda Moon (Christina Milian). Het brengt de coole misdadiger in aanraking met de 'gangsta's' van de muziek-business. Be Cool levert uitsluitend gerecyclede ideeën met als eindresultaat een komedie waarvan alle grappen en plotwendingen oubollig en achterhaald zijn.

Love Don't Cost a Thing

2003 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2003. Romantische komedie van Troy Beyer. Met o.a. Nick Cannon, Christina Milian, Steve Harvey, Imani Parks en Al Thompson.

Niemand neemt Alvin Johnson (Cannon) serieus, op zijn middelbare school zien de meisjes hem niet staan, mede daarom vindt zijn vader hem een loser. Als hij ziet hoe het mooiste meisje van de school, Paris Morgan (Milian), haar dure auto in de prak rijdt biedt hij aan om hem te repareren, als zij een week doet alsof zij zijn vriendinnetje is, want dat is heel goed voor zijn imago. Formulefilm heeft een paar aardige momenten en swingende liedjes maar verrast geen moment.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christina Milian op televisie komt.

Reageer