Mari Carrillo is acteur.
Er zijn 14 films gevonden.

Akelarre

1984 | Historische film, Horror, Drama

Spanje 1984. Historische film van Pedro Olea. Met o.a. Silvia Munt, Mari Carrillo, Walter Vidarte, Patxi Bisquert en Iñaki Miramón.

Een inquisiteur uit Navarra in de zestiende eeuw gebruikt zijn ambt voor persoonlijke doeleinden. Deze film, typerend voor zijn tijd doet enigszins denken aan produkties als THE WITCHFINDER GENERAL of EL PROCESO DE LAS BRUJAS die niet veel opzien hebben gebaard.

Entre tinieblas

1983 | Komedie, Drama, Experimenteel, Thriller

Spanje 1983. Komedie van Pedro Almodóvar. Met o.a. Cristina Sanchez Pascual, Julieta Serrano, Lina Canalejas, Carmen Maura en Manolo Zarzo.

Hopeloze situaties in een vrolijk klooster. De derde film van de nu beroemde Almodóvar; even vervelend als onevenwichtig. Scenario van de regisseur, camerawerk van Angel Luis Fernández.

Quiero soñar

1980 | Drama

Spanje 1980. Drama van Juan Logar. Met o.a. Juan López, Juan Luis Galiardo, Fiorella Faltoyano en Mari Carrillo.

Een jongen van wie de vader is gestorven, verliest ook zijn moeder. Deze vervelende, pretentieuze film heeft toch een zekere persoonlijke inbreng.

Al servicio de la mujer española

1977 | Drama

Spanje 1977. Drama van Jaime de Armiñán. Met o.a. Marilina Ross, Adolfo Marsillach, Mari Carrillo en Emilio Gutiérrez Caba.

De film laat het dagelijks bestaan zien van een omroepster uit de provincie, die gefrustreerd is op elk gebied. Dit gebruikelijke Spaanse plattelandsdrama is even paternalistisch en onnatuurlijk als alle andere.

Hasta que el matrimonio nos separe

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. José Sacristán, María Luisa San José, Mónica Randall, Cristina Galbó en Mari Carrillo.

Een verliefd stel kan om legale redenen niet met elkaar trouwen. Een film beneden alle peil, zeer slecht geregisseerd en met geen ander oogmerk dan het opportunisme.

Separación matrimonial

1973 | Drama

Spanje 1973. Drama van Angelino Fons. Met o.a. Jacqueline Andere, Ana Belén, Simón Andreu, Mari Carrillo en María Asquerino.

Gezien de ontrouw van haar man besluit een jonge vrouw te scheiden. Een verschrikkelijke film - tussen het stompzinnige en het pretentieuze in.

El Love feroz

1972 | Komedie

Spanje 1972. Komedie van José Luis García Sánchez. Met o.a. José Sazatornil, Mari Carrillo, Américo Coimbra en Conchita Velasco.

Een jonge vrouw biedt het hoofd aan de standvastigheid van haar vader. Een behoorlijke komedie over het generatieconflict, die goed door de kritiek en het publiek ontvangen werd. Het vormde het filmdebuut van de regisseur García Sánchez.

Es usted mi padre?

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van Antonio Giménez Rico. Met o.a. Mark Stevens, Tony Isbert, Maribel Martín en Mari Carrillo.

Een geruïneerde edelman probeert zijn naam te verkopen aan de meestbiedende...Een zeer slechte film van een rampzalige regisseur.

No le busques tres pies...

1968 | Drama

Spanje 1968. Drama van Pedro Lazaga. Met o.a. Axel Darna, Teresa Gimpera, Manolo Zarzo, Mary Francis en Alfredo Mayo.

De komische liefdesavonturen van drie kadetten. Een zeer slechte film die in de lijn ligt van bijna alle Spaanse films uit de jaren veertig.

9 cartas a Berta

1965 | Drama

Spanje 1965. Drama van Basilio Martín Patino. Met o.a. Emilio Gutiérrez Caba, Mari Carrillo, Elsa Baeza en Antonio Casas.

Een jonge student vertelt zijn indrukken, tegenslagen en verlangens in een reeks brieven. De eerste film van Basilio Martín Patino. Het is tevens een produktie die van groot belang is geweest voor de Spaanse film van die tijd.

3 espejos

1947 | Misdaad

Spanje 1947. Misdaad van Ladislao Vajda. Met o.a. Mari Carrillo, Rafael Durán, Paola Bárbara en Virgilio Teixeira.

Een financier ziet zich genoodzaakt uit zelfverdediging een misdadiger te doden. Een detectivefilm, gebracht met een zeker gevoel voor sfeer.

El Doncel de la reina

1946 | Historische film, Biografie

Spanje 1946. Historische film van Eusebio Fernández Ardavín. Met o.a. Carlos Muñoz, Mari Carrillo, Manuel Luna en Paquita Ives.

De lotgevallen van de page van de katholieke koningen. Een biografisch-historische film die tot doel heeft de katholieke leer te verdedigen en gespeend van elke kwaliteit.

Fiebre

1943 | Misdaad

Italië/Spanje 1943. Misdaad van Primo Zeglio. Met o.a. Carlo Tamberlani, Mari Carrillo, Joaquín Bergia en María Martín.

De wraakneming van een ondernemer uit Guinea op zijn frauduleuze vennoot. Een bezienswaardige exotische-avonturen-detective- liefdesfilm, die uitsteekt boven de Spaanse film uit die tijd.

Marianela

1940 | Drama

Spanje 1940. Drama van Benito Perojo. Met o.a. Mari Carrillo, María Mercader, Julio Peña en Carlos Muñoz.

Een blind meisje raakt verliefd op een man uit een hoger sociaal milieu. Een aardige verfilming van de roman van Pérez Galdós.