Eddie Davis

Regisseur, Acteur

Eddie Davis is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

That Lady From Peking

1970 | Mysterie

Verenigde Staten/Australiƫ 1970. Mysterie van Eddie Davis. Met o.a. Carl Betz, Nancy Kwan, Bobby Rydell, Sid Melton en Don Reid.

Een oervervelende film over de schrijver Betz die het dagboek van een vermoorde Russische diplomaat op het spoor is.

It Takes All Kinds

1969 | Misdaad

Verenigde Staten 1969. Misdaad van Eddie Davis. Met o.a. Robert Lansing, Vera Miles, Barry Sullivan, Sid Melton en Penny Sugg.

Een redelijk drama over bedriegerij met Miles die Lansing in bescherming neemt als hij per ongeluk een zeeman in een gevecht in Australiƫ doodt. Niets bijzonders.

Color Me Dead

1969 | Drama

Verenigde Staten 1969. Drama van Eddie Davis. Met o.a. Tom Tryon, Carolyn Jones, Rick Jason, Patricia Connoly en Tony Ward.

Dit verhaal over een man die langzaam vergiftigd wordt en tegen zijn einde zijn moordenaar tracht op te sporen is beter gedaan dan D.O.A. twintig jaar ervoor.

Panic in the City

1967 | Drama, Actiefilm

Verenigde Staten 1967. Drama van Eddie Davis. Met o.a. Howard Duff, Linda Cristal, Stephen McNally en Nehemiah Persoff.

Een poging van subversieven om WO III te ontketenen door een bom te laten ontploffen in Los Angeles moet de door oudere Duff op duizelingwekkende wijze worden voorkomen.

Gunners And Guns

1934 | Western

Verenigde Staten 1934. Western van Jerry Callahan. Met o.a. Edmund Cobb, Edna Aslin, Edward Allen Bilby, Eddie Davis en Ned Norton.

Afgezien van het feit dat het paard Black King een buitengewoon mooi dier was, is er aan deze dieren-western weinig te beleven. In 1934 werd de film uitgebracht als RACKETEER ROUND-UP, maar niemand heeft hem toen gezien. Vandaar dat hij in 1935 opnieuw, maar toen onder deze titel, werd uitgebracht. Het paard speelde ook de hoofdrol in RIDDLE RANCH.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eddie Davis op televisie komt.

Reageer