Pia Podgornik

Acteur

Pia Podgornik is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Demon's Prey

1995 | Misdaad, Horror, Thriller

Duitsland 1995. Misdaad van Dagmar Demek en Dagma Demek. Met o.a. Pia Podgornik, Thomas Kretschmann, Götz Behrendt en Michael König.

Oervervelende film over een duivelse sekte, waarvan de betrokkenen zich bijna niet los kunnen maken, maar 'oef' in de finale is het dan toch nog net gelukt. Sektes zijn dubieuze organisaties, maar met overdrijven moet je toch ook weer oppassen. Doe met deze film net als met sektes: blijf gewoon uit de buurt.

Anna - Im Banne des Bösen

1995 | Drama, Horror

Duitsland 1995. Drama van Dagmar Damek. Met o.a. Pia Podgornik, Thomas Kretschmann, Michael König, Götz Behrendt en Sabine Kaufmann.

De militante vrouw van een dominee raakt verstrikt in een duivelse relatie met de leider van een sekte die ze juist zo graag te vuur en te zwaard had willen bestrijden.

Tatort - Spuk aus der Eiszeit

1988 | Mysterie

Duitsland 1988. Mysterie van Stanislav Barabas. Met o.a. Manfred Krug, Charles Brauer, Leo Bardischewski, Krista Stadler en Margret Hohmeyer.

De inspecteurs Stoever (Krug) en Brockm[KA3]oller (Brauer) hebben deze keer te maken met een raadselachtige, door de in 1981 uit de DDR geëmigreerde schrijver Erich Loest beschreven moordzaak. Hierbij schijnen een in de DDR verdwenen part-time geheim agent en zijn toenmalige ontvoersters betrokken te zijn. Een door het verdwijnen van de DDR wat actueler geworden geschiedenis, deugdelijk toneelspel en fantasievolle regie, kortom, een van de betere misdaadfilms uit de Tatort-serie. Scenario van Erich Loest. Camerawerk van Guenther Wulff.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pia Podgornik op televisie komt.

Reageer