Javier Solís

Acteur

Javier Solís is acteur.
Er zijn 21 films gevonden.

Los tres mosqueteros de Dios

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Miguel Morayta. Met o.a. Javier Solís, Joaquín Cordero, 'Resortes' en José Elías Moreno.

Drie jonge pastoors trachten te voorkomen dat hun tehuis voor armen, kinderen, zieken en alcoholisten niet wordt opgeheven. Daarvoor moeten ze veel moeilijkheden overwinnen.

Juan Pistolas

1966 | Avonturenfilm

Mexico 1966. Avonturenfilm van René Cardona. Met o.a. Javier Solís, Eleazar 'Chechelo' García, Eva Norvind en Aurora Alvarado.

Twee vurige voorvechters van de revolutie stellen alles in het werk om de strijd te winnen. Solís speelt in deze avonturenkomedie hetzelfde personage als in LOS CUATRO JUANES. Het was zijn laatste film.

Amor a ritmo de go go

1966 | Komedie, Musical

Mexico 1966. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Javier Solís, Rosa María Vázquez, Eleazar 'Chechelo' García en Raúl Astor.

Na allerlei misverstanden en moeilijkheden verklaren twee jonge stellen elkaar hun liefde. Zo reactionair dat je het nauwelijks voor mogelijk houdt. De moraal van het verhaal is dat meisjes 'oneerbare voorstellen' moeten afwijzen om de kans niet te verkleinen op een huwelijk, want dat is toch uiteindelijk hun bestemming.

Los tres salvajes

1965 | Komedie

Mexico 1965. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Luis Aguilar, Javier Solís, Armando Silvestre en Dacia González.

Drie vrienden, feestnummers en ruziemakers, besluiten hun leven te beteren als ze verliefd worden op dezelfde vrouw. Twee van hen vissen naast het net in deze komedie.

Los Sánchez deben morir

1965 | Komedie

Mexico 1965. Komedie van Miguel M. Delgado. Met o.a. Javier Solís, Fernando Casanova, Lucha Villa en Rosa María Vázquez.

Twee broers gaan op de vlucht voor hun verloofdes en hun aanstaand huwelijk en verschuilen zich in een dorp waar ze van een moord beschuldigd worden. Zeer stompzinnig.

Especialista en chamacas

1965 | Komedie, Musical

Mexico 1965. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Enrique Guzmán, Javier Solís, 'Tin Tan' en Diana Mariscal.

Een jonge arts staat voor een dilemma, zijn beroep uitoefenen of muziek gaan maken, hetgeen hij heel graag zou willen. Een domme komische musical.

El hombre de la furia

1965 | Avonturenfilm

Mexico/Venezuela 1965. Avonturenfilm van Fernando Orozco. Met o.a. Javier Solís, Dacia González, 'Mantequilla' en Cuco Sánchez.

Een jongeman bezoekt een feest dat wordt gegeven door een rijke grootgrondbezitter die de moordenaar van zijn vader is. Hij heeft het voornemen de man te doden. Goede regie en dito acteerprestaties.

Caña brava

1965 | Drama

Mexico/Puerto Rico 1965. Drama van Ramón Pereda. Met o.a. María Antonieta Pons, Javier Solís, Ramón Pereda en Braulio Castillo.

Een stelletje dat op het punt staat te trouwen wordt gedwarsboomd. De baas van de jongen is verliefd op het meisje en beraamt een plan om de geliefden uit elkaar te drijven. Wat begint als een uiterst geforceerde komedie eindigt als een snotterig melodrama.

Un callejón sin salida

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Rafael Baledón. Met o.a. Javier Solís, Alberto Vázquez, Emilio Fernández, Sonia López en Lucha Villa.

Twee broers komen tegenover elkaar te staan omdat ze verliefd worden op dezelfde vrouw. Dit domme melodrama wordt, overigens maar gedeeltelijk, gered door de aanwezigheid van Fernández en Villa.

Rateros último modelo

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Manuel Capetillo, Javier Solís, Dacia González en Andrés Soler.

Twee zangers bestelen hun publiek terwijl ze zingen, maar de liefde en de pastoor zorgen ervoor dat ze zich aangeven bij de politie en braaf worden. Een zeer moralistische film.

Los hermanos Muerte

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Rafael Baledón. Met o.a. Emilio Fernández, Lola Beltrán, Luis Aguilar en Javier Solís.

Tijdens de Mexicaanse Revolutie zweert een meisje de dood van haar vader te wreken; hij stierf als gevolg van een ongeluk. Grote vraag bij deze film: zitten er meer liedjes in of meer doden?

Los cuatro Juanes

1964 | Avonturenfilm

Mexico 1964. Avonturenfilm van Miguel Zacarías. Met o.a. Luis Aguilar, Antonio Aguilar, Javier Solís en Narciso Busquets.

Vier avonturiers (Juan Charrasqueado, Juan Colorado, Juan Sin Miedo en Juan Pistolas) worden door de regering van Victoriano Huerta gezocht. Ze sluiten zich aan bij het leger van revolutionairen en krijgen al snel een gevaarlijke opdracht. De actie wordt regelmatig onderbroken voor een liedje.

Escuela para solteras

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Miguel Zacarías. Met o.a. Luis Aguilar, Antonio Aguilar, Amador Bendayán en Javier Solís.

Een jongen wil trouwen met een meisje maar moet wachten tot haar oudere zusters getrouwd zijn. De jongen besluit dan maar echtgenoten voor haar zusters te gaan zoeken. Een lofzang op het huwelijk. Ook bekend als AGUILA CON LAS HERMANAS.

Diablos en el cielo

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Rafael Baledón. Met o.a. Marga López, Julio Alemán, Julio Aldama en Javier Solís.

Twee vrienden krijgen ruzie tot het punt dat de een denkt dat de ander zijn vriendin wil verleiden. Een melodramatische bewerking van de luchtvaartkomedie ANDO VOLANDO BAJO.

Campéon del barrio

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Rafael Baledón. Met o.a. Fernando Soler, Javier Solís, Sonia López en Joaquín Cordero.

Omwille van de liefde wordt een arme jongen bokskampioen. Vol truttige liedjes en met een bedenkelijke moraal.

Aventura al centro de la tierra

1964 | Fantasy

Mexico 1964. Fantasy van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Kitty de Hoyos, Javier Solís, Columba Domínguez en José Elías Moreno.

Een groep mannen en twee vrouwen proberen het midden van de aarde te bereiken via een door monsters bewoonde grot. Ondanks de titel heeft het verhaal weinig te maken met het boek Reis naar het middelpunt van de aarde van Jules Verne. Belachelijk en bovendien slecht gemaakt.

Agarrando parejo

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Luis Aguilar, Javier Solís, Lucha Villa en Martha Elena Cervantes.

Twee zusters laten twee oplichters voor hun mannen doorgaan om zo hun grootouders te sussen en hun hinderlijke aanbidders te ontlopen. 'Los Polivoces', een komisch echtpaar gespecialiseerd in verkleedpartijen debuteerde in deze film. Jaren later en na groot succes op de televisie bereikten zij de top in de filmwereld. Een zeer onbeholpen komedie.

Un tipo a todo dar

1962 | Komedie

Mexico 1962. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Javier Solís, Dacia González, Anita Blanch en Elsa Cárdenas.

Een plattelander probeert zich in de stad uit zijn proletarische staat te bevrijden met boksen en zingen. De afgezaagde onderwerpen zijn al zoveel in het Mexicaanse drama gebruikt.

Sangre en la barraca

1962 | Drama

Mexico 1962. Drama van Juan Orol. Met o.a. Mary Esquivel, Javier Solís, David Záizar en María Bustamente.

Door een vergissing gelooft een jongeman dat de zoon van een werknemer van hem, die samen met hem is opgegroeid, zijn zuster zwanger heeft gemaakt. Hij besluit hem te doden, zonder dat hij weet dat het slachtoffer in werkelijkheid zijn stiefbroer is. Omwille van het melodrama, dat in Mexico zo geliefd is, moet er een onschuldige sterven.

Fuerta, audaz y valiente

1962 | Western, Komedie

Mexico 1962. Western van René Cardona. Met o.a. Tin Tan, Luz Márquez, Javier Solís en René Cardona Jr..

De sheriff van een dorpje, die niet zo dapper is als hij wil doen geloven, moet een meisje redden dat gevangen is door de bende van de beruchte bandiet `El Yaqui` (de Yankee). In deze humoristisch bedoelde western is het enige ongewone element de aanwezigheid van een leeuw.

Los bárbaros del norte

1961 | Komedie, Avonturenfilm

Mexico 1961. Komedie van José Díaz Morales. Met o.a. Clavillazo, Adilia Castillo, Javier Solís en Rodolfo Landa.

Een plattelandsagent doet zich voor als schoolmeester om zo een paar bandieten te kunnen verslaan, die terreur uitoefenen over een heel dorp. Het verhaal van deze nogal slappe avonturenkomedie is wel erg afgezaagd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Javier Solís op televisie komt.

Reageer