Allan Levine

Regisseur, Producer

Allan Levine is regisseur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Hangman

2001 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 2001. Thriller van Ken Girotti. Met o.a. Mädchen Amick, Mark Wilson, Vincent Corazza, Robert Haley en Grant Nickalls.

Een enge seriemoordenaar doodt zijn slachtoffers volgens het spel uit de titel dat doet denken aan `galgje`. Detective Nick Roos (Phillips) wordt op de zaak gezet als het eerste slachtoffer wordt gevonden in het huis van de aantrekkelijke psychiater Dr. Grace Mitchell (Amick), die inmiddels haar vak niet meer uitoefent. Roos moet Dr. Mitchell beschermen en tegelijkertijd de dader te pakken zien te krijgen, een lastige taak. Dr. Mitchell begrijpt niet wat haar is overkomen. Ze is met de uitoefening van haar beroep opgehouden nadat ze een relatie had met een van haar patiënten. De affaire is verkeerd afgelopen en inmiddels beëindigd, maar veel mensen en patiënten uit haar omgeving hebben haar dit kwalijk genomen. Roos heeft een keur van verdachten, waaronder een voormalige assistent van Grace, haar stiefvader, die met haar in de kliniek werkte, en zijn jaloerse maîtresse die in het bestuur van de kliniek zat. Eigenlijk best een aardige wie-is-de-dader met onverwachte plotwendingen, maar een zeer teleurstellende finale. Jammer, want het spel van Amick en Phillips is heel behoorlijk. Het scenario is van Vladimir Nemirovsky. Het camerawerk is van Gerald Packer.

Paris, France

1993 | Erotiek, Thriller

Frankrijk/Canada 1993. Erotiek van Jerry Ciccoritti, Jerru Ciccoritti en Jerry Ciccoritti. Met o.a. Leslie Hope, Peter Outerbridge, Victor Ertmanis, Dan Lett en Raoul Trujillo.

Lucy is getrouwd met rijke uitgever Michael, die 15 jaar ouder is dan zijzelf. Zij heeft ooit enkele korte verhalen gepubliceerd en heeft een roman in voorbereiding, die zij wegens gebrek aan inspiratie maar niet af krijgt. Voordat ze op de uitgeverij van Michael in Toronto kwam werken, leidde ze een bandeloos seksleven als bohémienne in Parijs.

The Edge

1986 | Actiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van Allan Levine. Met o.a. Simon Henri, Jan Taylor en Robert Reece.

Domme B-film over door huurlingen gekaapte atoombom, gesitueerd tijdens de nog escalerende koude oorlog-periode, met bovendien een jonge vrouw, een experte in computers, die de verdwenen bom opspoort.

Doomsday Plot

1984 | Thriller

Canada 1984. Thriller van Allan Levine. Met o.a. Jan Taylor, Tom Nursall, Robert Reece, Karen Cannata en Simon Henri.

Geheime agenten uit de Sovjetunie en Canada werken samen om te voorkomen dat terroristen kernkoppen stelen. Direct op video gefilmd en het resultaat is beslist niet slechter dan produkties over de Koude Oorlog, die met een groot budget tot stand zijn gekomen, maar ook niet beter.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Allan Levine op televisie komt.

Reageer