Leigh Lombardi is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Awake To Danger

1995 | Familiefilm, Thriller, Mysterie

Verenigde Staten 1995. Familiefilm van Michael Tuchner. Met o.a. Tori Spelling, Michael Gross, John Getz, Reed Diamond en Laura Johnson.

Als Aimee McAdams (Spelling) net zestien is geworden, hoort ze haar ouders ruzie maken. Haar vader Ben (Gross) gaat met veel kabaal de deur uit. `s Nachts wordt Aimee wakker door hulpgeroep van haar moeder Renee (McAdams). Ze ziet hoe een gemaskerde figuur Renee vermoordt en in paniek rolt ze van de trap. Daarna ligt ze achttien maanden in coma. Als ze is ontwaakt, kan ze zich niets meer herinneren. Het is echter duidelijk dat de moordenaar het zekere voor het onzekere neemt en het nu op haar gemunt heeft. Een weinig overtuigende bangmaker die veel lijkt op SHE WOKE UP (1992) van Waris Hussein met Lindsay Wagner. Spelling is een mooie meid (en dát is alles wat ze moet zijn in de populaire tv-serie Beverly Hills 90210), maar de hoofdrol in een film is toch iets anders. Lindsay Wagner is een betere actrice. Zelfs Spelling's angst is te theatraal, bij het belachelijke af. Het scenario is van April Campbell Jones naar de roman The Other Side Of Dark van Joan Lowery Nixon. Het camerawerk is van Ronald Víctor García. Regisseur Tuchner leerde het vak bij de BBC. Videotitel: THE OTHER SIDE OF DARK.

Seasons Of The Heart

1993 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1993. Familiefilm van T.C. Christensen. Met o.a. Leigh Lombardi en Sam Hennings.

Een echtpaar dat twee dochtertjes verloren is, adopteert een jongetje. Zijn stiefmoeder vergelijkt hem voortdurend met haar eigen kindertjes, wat niet eerlijk is en waardoor het ventje niets goed kan doen. Haar man is een stuk aardiger, maar moet wijken als zijn vrouw erop aandringt dat het joch uit hun leven moet verdwijnen. Gelukkig geschiedt er op kerstavond een wonder, want aangenomen kinderen zijn tenslotte toch geen huisdieren. Ex- cameraman Christensen doopte de film in een brok goedkoop sentiment dat hij voorzag van een prachtige Amerikaanse verpakking, maar het resultaat is en blijft een lege huls.

Moontrap

1989 | Sciencefiction, Avonturenfilm, Horror

Verenigde Staten 1989. Sciencefiction van Robert Dyke. Met o.a. Walter Koenig, Bruce Campbell, Leigh Lombardi, Robert Kurcz en John J. Saunders.

Een over het algemeen idiote SF-film van B-kwaliteit met Koenig (bekend door zijn rol in de STAR TREK-reeks) als astronaut die op de maan een verouderde (nog werkende) serie kwaadwillende robotten vindt. De speciale effecten zijn op een koopje gedaan, maar heel effectief; hetzelfde kan opgemerkt worden van het plot en het spel. Opgenomen in Detroit in de staat Michigan.

On Our Own

1988 | Familiefilm

Verenigde Staten 1988. Familiefilm van F.T. Pavlov. Met o.a. Leigh Lombardi, Sam Hennings, Scott Warner, Amy Allred en Tom Dayton.

Vier kinderen in Californië komen alleen te staan na de dood van hun moeder. Hun vader had het gezin al lang geleden verlaten. De autoriteiten dreigen hun onder te brengen in pleeggezinnen, maar de kinderen willen bij elkaar blijven. Ze slaan op de vlucht en willen hun oom in Arizona bezoeken. Na heel wat verwikkelingen loopt het goed met hen af. Onderhoudende, hartverwarmende, maar zeer voorspelbare film. Eric Hendershot en producent Lyman Dayton schreven het scenario naar Dayton's verhaal. T.C. Christensen stond achter de camera.