Rod Zuanic is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Warm Nights on a Slow-Moving Train

1987 | Erotiek, Thriller

Australië 1987. Erotiek van Bob Ellis. Met o.a. Wendy Hughes, Colin Friels, Norman Kaye, John Clayton en Rod Zuanic.

Een lerares speelt voor hoer in haar vrije tijd in een Australische nachttrein en ze verandert haar gedrag en uiterlijk om zoveel mogelijk op haar klanten in te spelen. Stemmig en goed gespeeld, maar de film wordt des te onwaarschijnlijker naarmate het plot overgaat in een politieke thriller. Scenario van de regisseur en Denny Lawrence. Ook bekend als THE NIGHT TRAIN.

The Tale of Ruby Rose

1987 | Drama, Historische film

Australië 1987. Drama van Roger Scholes. Met o.a. Melit Jurisic, Chris Haywood, Rod Zuanic, Sheila Florence en Martin Sanderson.

Ruby Rose is een naïeve analfabete, die anno 1933 met haar echtgenoot, een pelsjager, in de afgelegen bergen van Tasmanië woont. Van de enorme isolatie en een onopgelost familietrauma wordt zij bijna gek, dus raapt zij alle moed bij elkaar en onderneemt in haar eentje een reis naar de dichtstbijzijnde stad. De ontzagwekkende natuurgebieden en het bewogen spel compenseren de zwakke vertelling, maar het dubbelzinnige slot lijkt willekeurig gekozen en doet zelfs wat wreed aan.

Fast Talking

1984 | Familiefilm, Drama

Australië 1984. Familiefilm van Ken Cameron. Met o.a. Rod Zuanic, Tracy Mann, Toni Allaylis, Steve Bisley en Chris Truswell.

De appreciatie voor dit prima gespeelde jeugddrama hangt af van de mate waarin de kijker mee kan gaan met de hoofdfiguur, een onverbeterlijke puber, drugshandelaar en dief, die de mensen in zijn omgeving echt kwaad doet. De film laat zien hoe zijn houding het resultaat is van een gewelddadige, liefdeloze opvoeding en een repressieve school. De vergelijking met LES QUATRE CENT COUPS dringt zich op, maar dit drama is frustrerender, want aan het eind is de held van het verhaal het jongetje wiens enige heroïsche daad is dat hij geen heroïne wil toevoegen aan zijn assortiment verdovende middelen. Scenario van regisseur Cameron. Camerawerk van David Gribble.