Alba Francesca

Acteur

Alba Francesca is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Girlfriend From Hell

1989 | Horror, Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1989. Horror van Daniel M. Peterson. Met o.a. Dana Ashbrook, Anthony Barrile, Liane Curtis, Leslie Deane en Ken Abraham.

Satan verderf zaaiend op Aarde wordt achterna gezeten door een uitdrijver. Hij incarneert zich in een afstotelijke muurbloem, die opfleurt en middels haar nieuwe verleidingskunsten mannelijke tieners gaat verzwelgen, inclusief de jager die beter had moeten weten. Grappig bedoeld. Scenario van de regisseur. Gerry Lively stond achter de camera.

Hardbodies 2

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van Mark Griffith. Met o.a. Brad Zutaut, Fabiano Udinio, James Karen, Alba Francesca en Roberta Collins.

Topless prikkelprent over de dagelijkse tegenslagen van een Amerikaanse filmploeg die in Griekenland een mesjogge romance opneemt. Is er ooit in de filmgeschiedenis een tijd geweest dat er gedacht werd over een vervolg op zoiets als HARDBODIES? Maar toch, als je houdt van vliegtuigplee-moppen....

Hardbodies

1984 | Erotiek

Verenigde Staten 1984. Erotiek van Mark Griffiths. Met o.a. Grant Cramer, Gary Wood, Michael Rapport, Sorrells Pickard en Teal Roberts.

Drie sukkelaars van middelbare leeftijd huren een huis aan zee en de jonge dekhengst Grant Cramer om hen te leren hoe te scoren. Je zou een erg goede sexy film hebben kunnen maken naar een artikel in Penthouse, maar dit is amateuristische rommel; zelfs het meisje-kijken verveelt na ongeveer tien minuten. De film werd oorspronkelijk gemaakt voor de kabeltelevisie, maar werd eerst in de bioscopen gedraaid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alba Francesca op televisie komt.

Reageer