Barbara Mamabolo is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Confessions of a Teenage Drama Queen

2004 | Komedie

Verenigde Staten/Duitsland 2004. Komedie van Sara Sugarman. Met o.a. Lindsay Lohan, Alison Pill, Glenne Headly, Megan Fox en Adam Garcia.

Tiener Lola (Lohan) vindt het verschrikkelijk te moeten verhuizen van New York naar New Jersey, omdat volgens haar de kansen duizelingwekkend afnemen om een ster te worden. Op haar nieuwe school krijgt ze de hoofdrol in een popversie van Pygmalion, maar dat levert wel vijandschap op van de populaire, even ambitieuze Carla (Fox). Confessions of a Teenage Drama Queen, naar het jeugdboek van Dyan Sheldon, is een ijdelheidsproject rond jonge ster Lohan. Alles is gehuld in pastelkleuren, ook vuile steegjes. Observaties zijn beperkt tot 'Ik vind je laarzen mooi'. Thematiek reikt niet verder dan het volgen van je droom.

Brave New Girl

2004 | Drama, Muziek

Verenigde Staten 2004. Drama van Bobby Roth. Met o.a. Virginia Madsen, Lindsey Haun, Barbara Mamabolo en Jackie Rosenbaum.

Tiener Holly droomt ervan om een ster te worden. Het ontbreekt haar niet aan ambitie en talent, maar het is niet makkelijk om door te breken als zangeres. Ze heeft ook te maken met een geduchte concurrente. Met de onvoorwaardelijke hulp van haar moeder en de steun van kamergenoot Ditz zet ze haar eerste schreden op het showbizzpad om haar droom te verwezenlijken.

Dangerous evidence

1998 |

Verenigde Staten 1998. Sturla Gunnarsson. Met o.a. Richard Lineback, Lynn Whitfield en Barbara Mamabolo.

Een vrouw wordt overvallen en verkracht. De zoektocht naar de dader is niet moeilijk, daar de vrouw vertelt dat hij een zwarte man is die bij de militaire politie zit. De enige die daarvoor in aanmerking komt, is korporaal Lindsey Scott. Hij ontkent, maar wordt toch uit zijn dienst ontslagen. Voor hulp wendt hij zich tot een burgerrechtenactivist