Louise Lovely is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Heart of the North

1921 | Western

Verenigde Staten 1921. Western van Harry Revier. Met o.a. Roy Stewart, George Morrell, Harry Von Meter, Roy Justi en William Lion West.

Tweelingbroers worden geadopteerd, de een door een bandiet, de ander door een Mountie-officier. Logisch dus dat, eenmaal opgegroeid, de een bij de Mounties zit en de ander een bendeleider is geworden. Ze komen daardoor tegenover elkaar te staan. Aardig western-drama, door Edward Dowling geschreven. Lee Humiston deed het camerawerk. Stewart was in deze tijd behoorlijk populair en zijn films leverden geld op; er werd daarom meer zorg aan zijn films besteed dan aan menig ander serie-produkt.

Twins of Suffering Creek

1920 | Western

Verenigde Staten 1920. Western van Scott Dunlap. Met o.a. William Russell, Louise Lovely, E.A. Warren, Bill Ryno en Henry J. Hebert.

Julius Furtman bewerkte de uit 1912 stammende roman van Ridgewell Cullum over een man die zijn vriend belooft op diens twee zoons te passen, zodat pa achter een bandiet aan kan die zijn vrouw meegenomen heeft. Clyde De Vinna was de cameraman. Het verhaal werd in 1923 al herverfilmd als THE MAN WHO WON met Dustin Farnum. Russell (1886-1929) was een ster vanaf 1912 tot zijn dood en was hoofdzakelijk in actiefilms en westerns te zien. Hij was getrouwd met actrice Helen Ferguson en stierf aan longontsteking.

The Lone Star Ranger

1919 | Western

Verenigde Staten 1919. Western van J. Gordon Edwards. Met o.a. William Farnum, Louise Lovely, G. Raymond Neye, Charles Clary en Lamar Johnstone.

De eerste verfilming van het in 1914 verschenen boek van Zane Grey, dat hier bewerkt werd door Charles Ienyon. Farnum speelde in de rol van Duane. Hij deed dat met autoriteit, zoals men dat in de jaren tien gewend was in vele westerns en avonturenfilms. John Boyle was cameraman. De versie met Tom Mix was de tweede verfilming.

Last of the Duanes

1919 | Western

Verenigde Staten 1919. Western van J. Gordon Edwards. Met o.a. William Farnum, Frankie Raymond, Harry De Vere, Charles Clary en G. Raymond Nye.

Zane Grey is ongetwijfeld een van de meest verfilmde western- schrijvers geweest. In 1914 publiceerde hij de gelijknamige roman en Fox zou tussen 1919 en 1941 het boek vier maal verfilmen. Ook deze versie met de in die tijd zeer populaire Farnum was met de nodige zorg gemaakt voor zover de filmtechniek dat toen mogelijk maakte.