Carolyn Genzkow

Acteur

Carolyn Genzkow is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Frühling - Schritt ins Licht

2017 | Drama

Duitsland 2017. Drama van Thomas Jauch. Met o.a. Simone Thomalla, Carolyn Genzkow en Cordula Zielonka.

Voor de dove houtsnijders Elisabeth en Hans Lohmeyer is hun dochter Inga hun verbinding met de wereld. Wanneer Elisabeth aangereden wordt hebben ze dringend hulp nodig van de gezinshulp Katja. Bij toeval ontdekt deze dat Inga talent heeft als zangeres.

Zeit für Frühling

2016 | Drama

Duitsland 2016. Drama van Lutz Konermann. Met o.a. Simone Thomalla, Carolyn Genzkow, Marco Girnth en Merab Ninidze.

Voor de dove houtsnijders Elisabeth en Hans Lohmeyer is hun dochter Inga hun verbinding met de wereld. Wanneer Elisabeth aangereden wordt hebben ze dringend hulp nodig van de gezinshulp Katja. Bij toeval ontdekt deze dat Inga talent heeft als zangeres.

Taxi

2015 | Romantische komedie

Duitsland 2015. Romantische komedie van Kerstin Ahlrichs. Met o.a. Rosalie Thomass, Peter Dinklage, Stipe Erceg, Leonardo Arivelo en Carolyn Genzkow.

Hamburg, medio jaren tachtig. Alex(andra), stuurloos en niet van de vaste relaties, heeft tabak van haar grijzemuizenstudie en wordt taxichauffeur. Ze rijdt bij voorkeur 's avonds en 's nachts, dat is spannender en betaalt beter. Passabele romanverfilming naar Karen Duve, die in de stad aan de Elbe dertien jaar taxi reed, ontbeert helaas de gruizigheid van het boek. Merkwaardig, want de schrijfster zelf tekende voor het scenario. Hartenaas van dit tijdsbeeld: hoofdrolspeelster Thomass, als laconiek-droogkomische blonde jongensdroom in jeans en zwartleren jekkie behoorlijk gelijkend op Duve in haar taxitijd.

Frühlingskinder

2013 | Drama

Duitsland 2013. Drama van Michael Karen. Met o.a. Simone Thomalla, Oliver Stokowski en Carolyn Genzkow.

Katja Baumann wordt geconfronteerd met het tragische ongeval van een alleenstaande boerin: vlak voor de heilige communie van haar jongste dochter is Luise Böhm, moeder van drie kinderen, betrokken bij een auto-ongeluk en raakt in een coma. De arts vertrouwt Katja toe dat het alle kanten op kan gaan. Hij geeft haar Luises spullen, waaronder het communiegeschenk, en een raadselachtige envelop vol geld en een sleutel met een opvallende sleutelhanger in de vorm van een hart.

Frühlingsgefühle

2013 | Drama

Duitsland 2013. Drama van Thomas Jauch. Met o.a. Simone Thomalla, Carolyn Genzkow, Jean-Yves Berteloot en Marco Girnth.

Katje valt voor een charmante arts, maar ontdekt tot haar schrik dat hij is getrouwd met een gehandicapte vrouw, voor wie zij beroepsmatig en intensief moet gaan zorgen.

Wunschkind

2012 | Drama

Duitsland 2012. Drama van Stephan Meyer. Met o.a. Kirsten Block, Julia Brendler en Carolyn Genzkow.

Het leven van een zeventienjarig meisje stort in als zij ontdekt dat zij als baby is geadopteerd. Zij gaat vervolgens op zoek naar haar biologische moeder, die een totaal ander leven blijkt te leiden dan haar adoptiemoeder.

Zivilcourage

2009 | Drama

Duitsland 2009. Drama van Dror Zahavi. Met o.a. Götz George, Carolyn Genzkow en Arnel Taci.

De oudere boekhandelaar Peter Jordan leeft al bijna dertig jaar in een Berlijnse probleemwijk en is gewend geraakt aan de hangjongeren tegenover zijn zaak. Een ontmoeting met een van hen, de vijftienjarige Jessica, verandert echter zijn leven.

Am Ende des Schweigens

2006 |

Duitsland 2006. Erhard Riedlsperger. Met o.a. Carolyn Genzkow, Bernhard Schir en Christine Neubauer.

Drie echtparen brengen al vele jaren hun vakantie door in Stanbury-House. Patricia en Leon Roth, Evelin en Tim Burkhard, maar ook Alexander en zijn nieuwe partner Jessica beleven daar gelukkige tijden. Toch is niet alles koek en ei, ontdekt nieuweling Jessica

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carolyn Genzkow op televisie komt.

Reageer